Idelisa
Image default
Zakelijk

Daarom is het nuttig te starten met een tijdregistratie systeem

Een tijdregistratie systeem voor je bedrijf of organisatie is enorm nuttig. Het zal je vast bekend voorkomen dat je dag geheel gevuld is met van alles en nog wat. Maar wat zijn deze activiteiten eigenlijk en zijn ze wel echt nuttig voor jouw bedrijf of organisatie? Ondernemers maken misschien wel 60 uur per week gemiddeld. Ze werken niet alleen op kantoor, maar vaak ook thuis en zelfs in de weekenden. De tijd loopt telkens weer door. Levert zoveel werken je echt meer op? Door meer inzicht in je uren te krijgen, kun je meer uit je werkdagen halen en je uiteindelijk meer richten op wat er echt toe doet: het binnenhalen van meer klanten. Zo wordt jouw bedrijf succesvoller en kun je echt gaan groeien/ Misschien denk je dat je uren bijhouden om meerdere redenen niet prettig is. Het kost tijd, het is niet fijn voor het team, het kost geld, enzovoort. Echter zijn er diverse redenen om tijdregistratie software aan te schaffen. Wij hebben dan ook de verschillende voordelen van een tijdregistratie softwarevoor je op een rij gezet. Lees snel verder voor meer informatie over de voordelen van urenregistratie en ons tijdregistratie systeem.

Meer overzicht voor jou en het team

Met een tijdregistratie systeem kunnen jij en je team de gewerkte uren nauwkeurig bijhouden. Je hebt zo altijd overzichtelijk welke werkzaamheden je bedrijf of organisatie echt wat opleveren en welke niet. Door bijvoorbeeld al een maand met tijdregistratie software te werken, kun je al inschatten welke activiteiten juist tijd kosten en daardoor verbeterd kunnen worden. Ook krijg je als bedrijfseigenaar meer inzicht in de uren die je team maakt. Je ziet precies waar hun werktijd aan besteed wordt. Op die manier kan er ook bijgestuurd worden wanneer een medewerker bijvoorbeeld veel overwerkt of als je merkt dat een medewerker lang over een bepaalde taak doet. Het gehele team wordt hier uiteindelijk sterker door, omdat je ieder op zijn of haar sterke punten kunt inzetten.

Betere projecturen en offertes

Misschien weet je niet precies waar jij en je team iedere week exact mee bezig zijn. Je hebt grote plannen, maar ze worden deels uitgevoerd of slecht geëvalueerd. Zijn er veel meetings met of zonder klanten? Wanneer je een goed urenregistratie systeem hebt, leer je ook hoe je jouw projecturen beter kunt vullen. Dit zorgt er ook voor dat je zeer nuttige informatie voor de toekomst hebt. Het opstellen van offertes kun je met deze informatie ook een stuk nauwkeuriger doen.

Meer inzicht in de workload

Ook een groot voordeel van urenregistratie is dat je meer inzicht krijgt in de workload van je team. Wanneer een klant meer diensten bij je wilt afnemen, is het belangrijk dat je nog genoeg mensen over hebt die het project aan kunnen nemen. Niet iedere manager of elk team kan dit juist inschatten, waardoor er soms veel tijd wordt besteed aan het project en het alsnog niet op tijd af komt. Wanneer je een urenregistratie systeem hebt, zie je meteen of er teamleden zijn die tijd over hebben of juist specifieke werkzaamheden kunnen pauzeren om het project op te pakken.

Factureren wordt eenvoudiger

Met een tijdregistratie systeem kun je ook eenvoudiger factureren. Zo pakt het systeem de gehele facturatie op en stuurt deze ook automatische betalingsherinneringen indien nodig. Zo hoef je zelf niet overal meer achteraan, waardoor je tijd bespaart. Deze tijd kun je weer besteden aan je core-business.

Meer transparantie naar klanten toe

Je kunt jouw klanten met een urenregistratie systeem net even wat meer transparantie bieden. Dit komt doordat het systeem gedetailleerde rapporten maakt. Wanneer je bijvoorbeeld een bepaalde klant hebt voor een vaste prijs om deze langer aan je te binden, is het ideaal dat je kunt aantonen welke gepresteerde uren je niet aan hen gefactureerd hebt. Anderzijds kun je ook aan klanten laten zien wat je binnen een bepaalde tijd gepresteerd hebt. Dit is ook voor onderhandelingen met nieuwe klanten weer erg handig.

Registreer je uren met de urenregistratie software van GET

Een tijdregistratie systeem is dus onmisbaar voor jouw bedrijf of organisatie. Uren registreren en factureren wordt met de urenregistratie software van GET een stuk eenvoudiger! Wij bieden kwalitatieve software waarmee je binnen een mum van tijd de uren van jezelf en medewerkers kunt registeren. Maar onze software biedt nog veel meer. Je krijgt ook een volledig inzicht in de kosten en baten van je projecten, alsmede je bedrijfsprocessen. In vergelijking met andere software bedrijven bieden wij dus net even wat extra’s. Je bespaart dan ook veel geld en tijd. Sterker nog, je wint er zelfs geld en tijd mee. Ben jij al nieuwsgierig geworden naar onze software? Neem dan gerust contact op voor meer informatie over onze professionele software of vraag meteen een demo van het tijdregistratie systeem van GET aan.

https://www.get.nl/