Idelisa
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een hotelconcept dat voldoet aan al uw wensen

Gaat u een hotel openen of is uw huidige hotel toe aan een make-over? Dan wilt u natuurlijk een mooie (nieuwe) inrichting voor de kamers, zodat gasten zich er meteen op hun gemak voelen. Bij het ontwerp moet u met veel dingen rekening houden. Denk aan meubels, gordijnen en elektronica, maar ook aan kleurencombinaties. Hoe zorgt u ervoor dat uw hotelkamers voldoen aan al uw wensen en die van uw bezoekers? Het antwoord is: laat een hotelconcept maken door een ervaren bedrijf, zoals Sutherland Design. De specialisten die hier werken maken een ontwerp op maat en zorgen ervoor dat het interieur alles heeft wat u wilt. Zo weet u zeker dat uw kamers de juiste uitstraling hebben en alle benodigde voorzieningen bevatten.

Een ontwerp dat voldoet aan de laatste trends

Bij het maken van een hotelconcept kijkt Sutherland Design goed naar de specifieke sfeer die u wilt genereren. Het hele totaalplaatje wordt afgestemd op uw wensen. Daarbij wordt uiteraard ook rekening gehouden met de laatste trends. De experts volgen de ontwikkelingen in hun vakgebied continu, waardoor zij u precies kunnen vertellen wat er op dit moment in is. Past dit bij de stijl van uw hotel? Dan wordt, in overleg met u, gekeken hoe de trends verwerkt kunnen worden in uw hotelconcept.

Een planning waardoor u precies weet waar u aan toe bent

Bij het maken van een hotelconcept, hanteert dit bedrijf altijd een strakke planning. Zo weet u precies wanneer het concept af is en de realisatiewerkzaamheden van start kunnen gaan. Zeker wanneer u een deadline heeft voor de (her)opening van uw hotel, is het fijn dat u kunt rekenen op specialisten die zich aan hun planning houden.

Ga voor een investering voor op de korte én lange termijn

Van een hotelconcept van dit bedrijf profiteert u niet alleen nu, maar zeker ook later. U gaat natuurlijk niet elk jaar uw hotelinrichting aanpassen en daarom zorgt Sutherland Design voor een tijdloos ontwerp waar u lang plezier van heeft. Zo gaan sfeer en efficiëntie hand in hand.

https://www.sutherlanddesign.nl/