Idelisa
Image default
Society / Relationships

Elke dag een smakelijke portie roddelnieuws

Soms raak je zo erg verstrikt in je eigen wereld, in je eigen problemen, dat je de behoefte hebt om even te ontsnappen. Sommige mensen ontsnappen en ontspannen door bijvoorbeeld te gaan sporten, of door muziek te maken of een film te kijken of een boek te lezen. Er zijn allemaal manieren om jezelf even terug te trekken. Één bijzonder leuke manier om dat te doen, is door het lezen van roddelnieuws. Al het nieuws over royals en celebrities is reuze interessant, er gebeurt altijd wel iets schandaligs in hun levens. Acteurs die een relatie met elkaar zijn aangaan, artiesten die samen een album uit brengen of sporters die binnenkort het duel aangaan: Showbizz.24 houd je hiervan op de hoogte!

 

Wij van Showbizz zorgen ervoor dat jij elke ochtend bij het ontbijt, iedere middag tijdens je snack en iedere avond voordat je naar bed gaat op de hoogte bent van het laatste showbizz nieuws. Jij wil toch ook op de hoogte blijven van wat jouw favoriete acteurs, artiesten en sporters uitspoken?

Ons team van journalisten, fotografen en redacteuren van Showbizz24 zijn continu bezig met het uitpluizen van de laatste gossip.  Ze volgen alle Vlaamse sterren op de voet (letterlijk en figuurlijk) en ze zoeken elk gerucht haarfijn uit. Zoals onze naam het al zegt werken wij er 24 uur per dag, 7 dagen per week aan om jouw de smakelijkste nieuws uit de showbizz wereld te bieden. Het enige wat jij hoeft te doen, is achter je laptop, PC, IPad, tablet of telefoon te gaan zitten en door Showbizz24 te scrollen. Kan het nog makkelijker?

 

Had jij al gehoord dat onze eigen koning Albert heeft toegegeven dat Delphine Boël zijn dochter is maar dat ze geen contact meer hebben? Wist jij al dat er een nieuw seizoen van Familie zal worden uitgezonden? En was jij al op de hoogte van het feit dat de actrise Alyssa Milano heel veel haat krijgt omdat ze het corona virus heeft? Dit en meer kom je te weten door een bezoekje te brengen aan Showbizz.24!

https://www.showbizz24.be/