Idelisa
Image default
Cadeau

Kraamcadeau kopen voor aanstaande ouders

Een kraamcadeau kopen voor aanstaande ouders kan nog wel eens ingewikkeld zijn. Wat koop je voor mensen die een baby verwachten of net ouders zijn geworden? Gebruiken ze het kleurthema blauw of roze? Of vinden ze neutrale kleuren toch mooier? Ook is een kraamcadeau kopen niet makkelijk als je niet goed weet welke spullen ze al hebben en welke nog niet. Daarom is een uniek kraamcadeau kopen een goed idee. De verzilverde cadeaus van Zilverdraakje vallen altijd in de smaak. Door de naam van de baby te graveren op bijvoorbeeld een zilveren armbandje zorg je ervoor dat je een duurzaam kraamcadeau koopt.

Een grote collectie

Naast de verzilverde items zijn er ook andere speciale cadeaus in het assortiment. Speciaal voor de aanstaande opa’s en oma’s zijn er bijvoorbeeld leuke fotolijsten met tekst om de eerste foto’s in te doen. Ook zijn er bijzondere mokken met teksten speciaal voor de aanstaande grootouders. En wat dacht je van sleutelhangers en andere spullen die de aanstaande grootouders er altijd aan herinneren dat ze bijna opa en oma worden! Kortom, Zilverdraakje is een winkel gespecialiseerd in de leukste en bijzondere kraamcadeaus. Zelfs Disney baby spullen vallen onder de mogelijkheden.

Ontdek extra speciale Disney baby spullen

Uniek in de collectie van Zilverdraakje is de grote collectie aan Disney baby spullen. Net zoals je zelf waarschijnlijk bent opgegroeid met Disney kan je niet vroeg genoeg beginnen met de baby omringen met de figuren uit deze wonderlijke wereld. Disney baby spullen zijn niet alleen leuk voor de kleine, maar zullen ook zeker door de ouders gewaardeerd worden. Schattige knuffels, leuke beeldjes en functionele items zoals spaarpotten zijn allemaal mogelijk. De Disney baby spullen zijn onder andere verkrijgbaar voor karakters uit de films van Mickey Mouse, The Lion King, Winnie de Poeh en Bambi. Er is dus ontzettend veel keuze!