Luchtzuiverende kamerplanten in groot formaat

Luchtzuiverende kamerplanten zijn er in de meest uiteenlopende varianten. Dat betekent dat je ook voldoende keuze hebt als het gaat om de grootte. Sommige mensen houden van subtiele sfeer in huis en kiezen daarom liever voor relatief kleine planten. Anderen houden van échte eyecatchers in de ruimte en ook voor hen is er meer dan voldoende keuze.

Lekker grote luchtzuiverende kamerplanten

Dat er veel keuze is, dat staat vast. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in het online assortiment van Green Bubble om een idee te krijgen van de veelzijdigheid als je luchtzuiverende kamerplanten wilt kopen. Wil jij luchtzuiverende kamerplanten in een groot formaat? Dan heb je onder andere de keuze uit de volgende luchtzuiverende kamerplanten.

Een stukje natuur met Dracaena White Stripe

De Dracaena White Stripe is een perfecte keuze als je houdt van het echte jungle-gevoel in huis. Deze luchtzuiverende kamerplant tovert de ruimte in één klap om in een stukje natuur om van te genieten. De plant heeft maar eens per week wat water nodig en vraagt om een mix van zon en schaduw. Met een hoogte van 60 centimeter is dit zeker één van de meest opvallende luchtzuiverende kamerplanten.

Haal de tropen in huis met een Goudpalm

Durf je er nog wel een schepje bovenop te doen als het om de grootte gaat? Dan is de Goudpalm zeker het overwegen waard. Met deze plant haal je een stukje van de tropen in huis en dat is natuurlijk altijd bijzonder. De Goudpalm behoort tot de hoogste luchtzuiverende kamerplanten met een hoogte rond de 125 centimeter. De plant houdt van de schaduw en krijgt graag eens per week wat water.

Aglaonema Silver Bay is een eyecather in jouw interieur

Met de Aglaonema Silver Bay gaan we weer een stapje kleiner vergeleken met de Goudpalm, maar deze plant vormt ook zeker een eyecatcher binnen je interieur. De kamerplant heeft een hoogte rond de 70 centimeter en door het opvallende uiterlijk zal de plant iedereen kunnen inspireren. Heb je een schaduwrijke woning? Dan is dit ook zeker een goede keuze. De Silver Bay behoort tot de luchtzuiverende kamerplanten die van volle schaduw houden.

https://www.green-bubble.com/nl/