Idelisa
Image default
Eten en drinken

Maak indruk door een taart te bestellen die je zelf ontwerpt

Als je iets te vieren hebt, dan hoort daar natuurlijk taart bij. Door een taart te bestellen, maak je het jezelf makkelijk. Je hoeft de deur niet uit en kunt toch een mooie en lekkere taart uitkiezen. Bestel een taart als verassing voor de jarige, als zakelijk geschenk of gewoon lekker voor jezelf. Of je nu een verjaardag te vieren hebt, een mijlpaal in je leven hebt behaald of iemand graag wilt verassen: een taart, daar maak je indruk mee.

Opzoek naar een specifieke taart? Een taart bestellen maakt het mogelijk

Naast dat je door een taart te bestellen de deur niet uit hoeft, is het ook mogelijk om de taart helemaal zelf te ontwerpen. Zo kun je ervoor kiezen om een bepaalde tekst (in chocoladeletters) op de taart aan te laten brengen of je kunt voor een fototaart kiezen. Als je graag een fototaart wilt bestellen, kun je zelf een foto uploaden. Deze foto wordt vervolgens door een professionele bakker op de taart aangebracht. Op deze manier kan je de fototaart een persoonlijke touch meegeven. Je kunt de jarige extra verassen met een mooie of grappige foto en hem of haar een onvergetelijk cadeau geven.

Je taart wordt geleverd in heel Nederland

Bij Toptaarten.nl worden de online bestelde taart(en) door heel Nederland geleverd. Dit is mogelijk doordat het bedrijf samenwerkt met verschillende top banketbakkers door heel Nederland. De door jou bestelde taart kan hierdoor snel worden bezorgd. Dit kan zelfs al de volgende dag, ook wanneer het een fototaart betreft. Ook kun je ervoor kiezen om jouw bestelde taart te laten bezorgen op een door jou gewenste dag. Er wordt bovendien naar gestreefd om de taart vóór tien uur ’s ochtends te leveren. Je kunt er ook voor kiezen om een persoonlijk kaartje toe te voegen, zo wordt het nog persoonlijker. Voor zakelijke bestellingen kun je een zakelijk account aanmaken waardoor het ook mogelijk is om taarten op rekening te laten zetten. Het bestellen van een taart was nog nooit zo eenvoudig.

Gerelateerde artikelen

Bestel heerlijk malse biefstuk of bavette zonder uw huis te verlaten

Thuis verse pizza maken is leuk en makkelijk met deze recepten

Wie wilt u beterschap wensen met een fruitmand?