Idelisa
Image default
Aanbiedingen

Services die je als zzp’er kunnen helpen het maximale te bereiken

Voor veel zzp’er is het niet zozeer een aantrekkelijke gedachte om veel geld uit te geven aan hulp. Simpelweg omdat dit geld kost en je er nog geen budget voor hebt of omdat je het nut er nog niet van in ziet aangezien je bedrijf nog maar klein is. Maar door vroeg met de juiste coaching te beginnen kun je je bedrijf sneller op een hoog niveau krijgen zonder dat je hier helemaal alleen voor staat. Met de juiste service verdien je je investering in no-time terug!

Accountant

Het is altijd efficiënter om je financiën bij te houden, dan dit na een aantal jaren opnieuw te moeten organiseren. In het begin zal je financiële document nog niet heel groot zijn en zul je relatief weinig geld kwijt zijn aan deze uitbesteding. Hiermee bespaar je dan een groot bedrag die je kwijt zult zijn bij het aannemen van een accountant na een aantal jaar omdat hij of zij dan een veel grotere stapel moet uitzoeken. Voor een persoonlijke accountant ga je naar https://www.4-vision.nl/.

Business coach

Soms is het lastig om voor je gevoel de juiste keuzes te maken, want je weet niet goed wat je keuze je in de toekomst zal brengen. Een business coach kan je helpen met het inschatten van de uitkomsten van je keuzes omdat hij of zij meer ervaring heeft met ondernemen en de markten. De coach zal je verantwoordelijk stellen voor doelen die je samen met de coach stelt. Wat ook fijn is, is dat deze coach niet emotioneel met jouw bedrijf verbonden is. Hierdoor krijg je onpartijdig kritiek en advies.

Mindset coach

Dit lijkt op het eerste gezicht misschien hetzelfde als een business coach. Toch zijn dit twee totaal verschillende coaches. Een business coach focust zich op jouw bedrijf. Een mindset coach richt zich op jou en hoe je omgaat met situaties binnen jouw bedrijf en leven. Hoe reageer je bijvoorbeeld op een lastige klant? Een mindset coach kan je helpen zelfverzekerder te worden en beter met tegenslagen om te gaan. Door jezelf te blijven ontwikkelen kun je het maximale uit jezelf halen, dit zul je terug gaan zien in de groei van je bedrijf.

 

https://www.4-vision.nl/