Idelisa
Image default
Aanbiedingen

Vloerverwarming frezen in een bestaande vloer

Door middel van vloerverwarming frezen, kunnen ook mensen met een bestaande woning en vloer tegenwoordig genieten van vloerverwarming. Er wordt vandaag de dag nog dikwijls gedacht dat vloerverwarming enkel mogelijk is bij nieuwbouw. Dit is dus niet langer het geval dankzij diverse ontwikkelingen. Zo kunnen dus ook bestaande woningen gemoderniseerd worden met deze comfortabele manier van verwarmen, zonder dat de bestaande vloer uitgebroken hoeft te worden. Het is zelfs aanzienlijk goedkoper om vloerverwarming in te laten frezen in de bestaande vloer van een woning. Frezen is mogelijk in zowel een tegel- als betonnen vloer.

Hoe gaat vloerverwarming frezen in zijn werk?

Er zijn verschillende systemen mogelijk als het om vloerverwarming gaat. Daarvan is frezen slechts één van de mogelijkheden. Bij dit systeem wordt eerst gekeken naar de hoeveelheid vierkante meter waar de verwarming aangelegd dient te worden. Na de berekening wordt de ruimte verdeeld in gelijke groepen en kan vervolgens het infrezen van de sleuven beginnen met een professionele machine. Het is aan te raden deze klus te laten uitvoeren door een professional van 123Vloerverwaming. Vloerverwarming frezen vraagt namelijk om kennis, inzicht en de juiste benodigdheden. Kiest u voor de vakmannen van 123Vloerverwaming? Dan bent u verzekerd van betrouwbare service en hoge kwaliteit.

Na het frezen

Na het frezen van de sleuven worden hier vervolgens de verwarmingsslangen in geplaatst. Deze worden op een speciale manier gekoppeld en daarna ontlucht. Tot slot zal de installatie op de cv-ketel of pomp worden aangesloten voor een eerste test. Zodra de vloerverwarming gereed is, is het belangrijk om deze in het begin stapsgewijs te laten opwarmen en afkoelen volgens een schema. Hier zal een monteur u alles over vertellen en uitleggen.

Een aantal voordelen van vloerverwarming

Bij de aanschaf van vloerverwarming komen een aantal voordelen kijken. De belangrijkste twee voordelen zijn besparing op de energierekening en de hygiëne in huis. Zo kunt u in vergelijking met verwarming middels radiatoren wel tot 15% op de energierekening besparen, omdat het huis volledig verspreid wordt verwarmd. Ook is er bij vloerverwarming aanzienlijk minder ronddwarrelend stof, wat bevorderlijk is voor de gezondheid.

Neem contact op met de experts

Wilt u meer weten over de werkwijze van deze specialisten? Neem dan gerust contact op met de deskundige medewerkers. Zij helpen u graag verder met gedegen advies en beantwoorden al uw vragen.