Idelisa
Image default
Gezondheid

Wat kan de diëtistenpraktijk Schiedam voor u doen?

Veel mensen denken bij het woord ‘dieet’ direct aan overgewicht en afvallen. Dat kan natuurlijk een goede reden zijn om eens met een diëtist van diëtistenpraktijk Schiedam te gaan praten. Maar ook op medisch voorschrift, bijvoorbeeld bij darmaandoeningen, diabetes, ondergewicht, hart- en vaatziekten, kan de diëtist van diëtistenpraktijk Schiedam u adviseren over de juiste voeding.

Wat kan de diëtist voor u doen?

Een diëtist van diëtistenpraktijk Schiedam kan antwoord geven op al uw vragen over voeding en geeft ook advies-op-maat om lekker en gezond te eten. Als u op medisch voorschrift een dieet moet volgen helpt de diëtist u. Bijvoorbeeld met het geven van mogelijkheden om zo gevarieerd mogelijk te eten. Uw persoonlijke voorkeur en smaak staan hierbij voorop. In een eerste gesprek neemt de diëtist van diëtistenpraktijk Schiedam de vragen met u door. Samen maakt u een plan. Er kunnen kosten verbonden zijn het dieetadvies. De diëtist van diëtistenpraktijk Schiedam kan u op de hoogte brengen van de mogelijke vergoeding.

Waarom is voeding zo belangrijk?

Eten geeft het lichaam de voedingsstoffen die nodig zijn om gezond te blijven. Bij ziekte en ouder worden neemt de behoefte aan sommige voedingsstoffen toe, terwijl de eetlust vaak afneemt. De kans op tekorten wordt dan groter. Dat kan ernstige gevolgen hebben. Bij het ontbreken van de juiste voedingsstoffen kan herstel na ziekte langer duren, is er kans op complicaties, neemt de weerstand soms af en is er meer kans op infecties. Door goede voeding voelt u zich vaak fitter en heeft u meer energie. De diëtist van diëtistenpraktijk Schiedam kan u helpen goed en gezond te eten. Wilt u meer weten over wat de dietist van diëtistenpraktijk Schiedam voor u kan betekenen en hoe ze u met uw voeding kunt helpen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend informatie gesprek.