Idelisa
Image default
Eten en drinken

Wie wilt u beterschap wensen met een fruitmand?

Wilt u iemand die in het ziekenhuis ligt of ziek thuis zit een oppepper geven? Geef dan een leuke fruitmand cadeau! Want wat is er nu leuker dan iemand beterschap wensen met een fruitmand? Bij Hippefruitmand.nl hebben ze een ruim aanbod aan fruitmanden. Voor elke gelegenheid hebben ze hier wel een leuke mand gevuld met gevarieerd en vers fruit, vaak in combinatie met een klein cadeau. Sinds 2010 zijn ze uitgegroeid tot een fruitmandspecialist en is hun assortiment steeds verder gegroeid. Ze maken gebruik van recyclebare boxen, waardoor het geven van een fruitmand niet alleen een erg leuk cadeau is, maar ook nog eens erg duurzaam.

Een fruitmand in combinatie met een klein cadeau

De fruitmanden van Hippefruitmand.nl zijn met zorg samengesteld en zijn te vinden in diverse variaties. Daarnaast zijn ze geschikt voor zowat elke gelegenheid. Naast het beterschap wensen van iemand met een leuke mand, is de fruitmand ook erg passend om een persoon sterkte te wensen, te feliciteren, te bedanken of zomaar als cadeau te geven. Naast fruit is de mand vaak gevuld met een extraatje. Denk hierbij aan vers fruitsap, een leuk tijdschrift, verzorgingsproducten, puzzelboekjes of andere lekkernijen, zoals drop en chocolade. Dit kunt u zelf uitkiezen en afstemmen op de persoon die u wilt verassen.

Laat het pakket op locatie bezorgen

Wilt u ook iemand beterschap wensen of vanwege een andere reden verassen met een leuke fruitmand? Bestel deze dan direct op Hippefruitmand.nl! Kies uw favoriete mand en binnen een paar klikken bent u klaar. Vervolgens wordt het pakket op het door u opgegeven adres bezorgd. Het is ook mogelijk om de fruitmand in het ziekenhuis te laten bezorgen. Wanneer u voor 17.00 uur bestelt, wordt het pakket de volgende dag al afgeleverd. Bij deze webshop bezorgen ze in zowel Nederland als België. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de specialisten van Hippefruitmand.nl.

Gerelateerde artikelen

Maak indruk door een taart te bestellen die je zelf ontwerpt

Heerlijk eten met catering Almere

Bestel heerlijk malse biefstuk of bavette zonder uw huis te verlaten