Idelisa
Image default
Aanbiedingen

De beste achteruitrijcamera

Ben je op zoek naar de beste achteruitrijcamera set? Dan helpt dit artikel je verder. Het is logisch dat je gelijk de beste wilt wanneer je op zoek bent naar een achteruitrijcamera. Je hebt immers niet veel aan een achteruitrijcamera die het toch niet goed doet. Wanneer je een achteruitrijcamera wilt die je haarscherp beeld biedt, moet je kiezen voor de SVEN seven inch professional camera. Betere kwaliteit ga je nergens anders krijgen. Deze robuuste set voldoet aan ieders eisen. SVEN is een premiummerk welke weet hoe zij kwalitatief goede systemen moet ontwikkelen. Deze camera set is hier het bewijs van. 

 

Volgens de strengste norm die er is, is de camera getest op stof- en waterdichtheid. Bovendien is hij ook nog eens bestand tegen de meest extreme trillingen. De camera bevat verwarming. Dit dient om condensvorming te voorkomen. Tot slot heeft de camera ook nog eens infraroodlampjes. Dit zorgt ervoor dat je ook in de nacht tot wel vijftien meter zicht hebt. 

 

Het systeem is perfect voor in iedere situatie. Er kunnen wel drie camera’s op aangesloten worden om zo optimaal zicht te genereren. Per camera is er een aparte pulse draad beschikbaar. Hiermee kun je de bijbehorende camera in beeld brengen wanneer je bepaalde handelingen uitvoert. Bijvoorbeeld afslaan, inhalen of inparkeren. 

 

De reden dat deze set volgens velen de beste is, is dat het een zeer complete set is welke over dezelfde instellings- een aansluitmogelijkheden beschikt als een veel duurdere variant. Bovendien komt er een ruime keuze aan instellingsmogelijkheden met deze camera. Enkele voorbeelden van deze instellingsmogelijkheden zijn het via de monitor spiegelen en ontspiegelen van de achteruitrijcamera, het bepalen van een optimale afstand, en het geluid welke de camera wel of niet door moet laten komen. 

 

Deze set bevat een kleurenmonitor, verwarmde kleurencamera welke ook een audiofunctie heeft en een kabel. Deze set is makkelijk zelf te installeren.