Idelisa
Image default
Bloemen

Een ervaren bloemenexporteur voor al uw bloemen en planten van de beste kwaliteit

Bent u op zoek naar mooie bloemen, planten of decoratie winkel of groothandel? Dan loont het om een ervaren bloemenexporteur in te schakelen. Scandiflora is een specialist op het gebied van bloemen, planten en decoratiegroen. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring in de bloemen- en plantenmarkt. Dankzij de inkoopservice van deze bloemenexporteur weet u zeker dat u bloemen en planten van goede kwaliteit in huis haalt. Zij kunnen bloemen en planten van kwekers uit Nederland verzorgen, maar ook bijzondere planten importeren vanuit het buitenland. Zo importeert deze bloemenexporteur bloemen direct uit Kenia en Anjers worden uit Colombia gehaald. U bent dus te allen tijde verzekerd van de beste kwaliteit.

Maak gebruik van hun expertise en ervaar de vele voordelen

Wilt u graag bloemen uit Scandinavië of planten van Nederlandse kwekers? Alles is mogelijk bij Scandiflora. Deze bloemenexporteur heeft meer dan 25 jaar ervaring en kennen de markt door en door. Als u veel bloemen of planten wilt bestellen voor uw groothandel, dan wilt u dit het liefst bij één bedrijf doen, zodat u het met een gerust hart uit handen kunt geven. Deze exporteur zorgt ervoor dat alles zo goed en efficiënt mogelijk geregeld wordt en heeft een uitgebreid assortiment bloemen en planten. Hierdoor wordt uw bestelling zo snel mogelijk op de door u gewenste locatie geleverd. Ook leveren ze altijd hoge kwaliteit bloemen en planten. U wilt natuurlijk niet dat deze al dood zijn voordat u ze kunt verkopen. U kunt bij hen onder andere terecht voor:

  • Snijbloemen
  • Buitenlandse exoten
  • Potplanten
  • Kamerplanten
  • Tuinplanten
  • Decoratiegroen

Bespreek de mogelijkheden met deze specialist

Bij het bestellen van bloemen, planten of decoratiegroen wilt u niet alleen verzekerd zijn van de beste kwaliteit, u wilt uw bestelling natuurlijk ook snel in huis hebben. Bij deze bloemenexporteur zorgen ze ervoor dat uw transport geregeld wordt door betrouwbare transportpartners. Vaak heeft u uw bestelling dan ook binnen een aantal dagen in huis. Wanneer u interesse heeft in de service van dit bedrijf, dan kunt u de mogelijkheden bespreken door contact met hen op te nemen. Zij kunnen u voorzien van alle benodigde informatie op het gebied van het transport, het aanbod en de andere mogelijkheden.