Idelisa
Image default
Onderwijs

Activiteiten voor op school

Activiteiten voor op school

Kinderen houden van activiteiten, vooral als ze lekker met hun handen bezig kunnen gaan. Naast dat dat natuurlijk erg leuk is voor de kinderen komt daar bij kijken dat ze er erg veel van kunnen leren. De balans in plezier en educatie is er een die Grote Broer Kunsteducatie altijd probeert te bewaren. Wij zijn van mening dat leren met plezier een veel betere manier is, bovendien motiveert het de leerlingen om nog meer te leren. Een voorbeeld van een leuke actieve workshop is de workshop Verf Maken. Bij deze workshop wordt er door het hele proces gelopen van hoe het is om zelf verf te maken. Wist u dat verf vroeger altijd met eigeel werd gemaakt? Tijdens deze workshop leren de leerlingen hoe het is om zelf kleuren bij elkaar te brengen en hiermee hun eigen verf te creëren. Natuurlijk wordt er tijdens deze workshop ook ruimte gemaakt om bezig te gaan met de verf zelf, want wat heb je nou aan verf zonder er mee te kunnen verfen? 

Workshop Soapacteren

Een ander leuk voorbeeld van een workshop van Grote Broer is de workshop Soapacteren. Tijdens deze workshop leren de leerlingen hoe het is om in een levensechte soap te spelen! de leerlingen kruipen in de huid van hun favoriete personage en ervaren zo hoe een soap werkt. Tijdens deze workshop gaan de leerlingen bezig met het schrijven van hun eigen soapscene, dit gebeurd allemaal in begeleiden van een workshopdocent die zelf ook ervaring heeft in deze discipline. Zo hebben wij workshopdocenten die in GTST gespeeld hebben, deze docenten kunnen veel kennis over soapacteren delen!

Onze workshopdocenten zijn een voor een professionals. Met jaren ervaring in zowel hun eigen discipline als het lesgeven weten zij de workshops altijd om te toveren tot een gave en leerzame ervaring voor de leerlingen. De feedback die terugkomt van scholen is bijna altijd positief! Mocht u interesse hebben, neem dan vooral een kijkje op onze website. Het workshopaanbod van het moment is breder dan ooit, wellicht zit er ook wat tussen voor uw leerlingen!http://grotebroer.com

Gerelateerde artikelen

Maak kennis met de zakelijke gebruiken in Spanje

Maak in Sri Lanka uw prachtige rondreis