Idelisa
Image default
Woning en Tuin

Een sfeervolle en handgemaakte houten klok kopen

Wilt u graag een sfeervolle houten klok kopen? Waarom zou u dan kiezen voor een gewone klok? Het is natuurlijk veel leuker om een handgemaakte houten klok te kopen! Deze koopt u eenvoudig en snel bij zorgboerderij De Lingehof. Bij deze zorgboerderij kunt u overigens een handgemaakte houten klok kopen die een bijzonder verhaal heeft. De klokken bij De Lingehof worden namelijk gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking die op de zorgboerderij werken. Op deze manier hebben zij een fijne dagbesteding en steunt u de zorgboerderij. De klok die u kunt kopen is helemaal naar eigen smaak aan te passen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de kleur te kiezen van de achterplaat, de wijzerplaat, de uur aanduidingen, de wijzers en de afmeting van de klok. Omdat elke klok handgemaakt wordt, beschikt u hoe dan ook over een uniek design. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of iets anders op de klok te laten zetten.

Een hanglamp  van hout brengt design in uw woning of kantoor

Niet alleen houten klokken worden op de zorgboerderij met zorg gemaakt. Ook voor het kopen van een hanglamp van hout kunt u uitstekend in de webshop van zorgboerderij De Lingehof terecht. Elke hanglamp van hout uit het assortiment wordt gemaakt door de mensen met een verstandelijke beperking die op de zorgboerderij werken. U heeft de keuze uit diverse designs, vormen en maten. Zo is er altijd een hanglamp van hout die aansluit op uw wensen! Natuurlijk worden alle producten die gemaakt worden, gekeurd door een keurmeester. Deze keurmeester loopt alle producten compleet na om ervoor te zorgen dat u een topproduct ontvangt.

Bestel direct op de website

Heeft u interesse in een houten hanglamp of klok? Bekijk dan direct het aanbod op de website van De Lingehof en bestel eenvoudig en snel. Heeft u vragen over de producten of de wijze waarop deze gemaakt worden? Neem dan gerust contact op met de specialisten van dit bedrijf.