Idelisa
Image default
Mode en Kleding

Schitter op uw trouwdag met een perfect trouwkostuum van deze specialist

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje en bent u daarom op zoek naar een perfect trouwkostuum? Bekijk dan het aanbod van Black Tie eens. Deze gelegenheidswinkel staat in Den Bosch en is dé plek waar aanstaanden uit Midden- en Zuid-Nederland een mooi en kwalitatief hoogwaardig trouwpak kunnen kopen. In het ruime aanbod aan trouwkostuums, rokkostuums, smokings en jacquets vindt u gegarandeerd een pak dat aansluit op uw stijl. Ook als u receptie, gala of promotie heeft, is dit de gelegenheidswinkel waar u moet zijn. Ziet u uzelf al schitteren op uw belangrijke dag?

Een trouwpak op maat

Black Tie opende de deuren in 1949. In de vele decennia dat zij actief zijn, hebben zij al een hoop klanten geholpen met het kopen van het perfecte trouwpak. Een belangrijke reden waarom al zoveel klanten uit Midden- en Zuid-Nederland deze gelegenheidswinkel in Den Bosch hebben gevonden, is vanwege het maatwerk dat deze specialist levert. De winkel beschikt namelijk over een ervaren team van coupeuses die dagelijks in een naaiatelier bezig zijn om trouwkleding op maat te maken. Kiest u ervoor om uw trouwkostuum ook op maat te laten maken door deze specialisten, dan loopt u binnenkort in een pak dat een prachtig silhouet en een heerlijk draagcomfort heeft.

Trouwkostuums voor elk budget

Bij Black Tie vindt u een ruim aanbod aan trouwkostuums van bekende merken, zoals Roberto Vicentti of Immediate. Door het ruime aanbod kunt u met elk budget een trouwpak kopen. Wilt u wel voor één dag schitteren in een mooi trouwkostuum, maar hier niet teveel geld kwijt aan zijn? Dan is de verhuurmogelijkheid die deze winkel aanbiedt wellicht een mooie optie voor u.

Maak direct een afspraak

Kunt u niet wachten om de monden van uw gasten te zien openvallen als u op uw trouwdag binnenloopt in uw schitterende trouwkostuum? Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor een bezoek aan deze gelegenheidswinkel in Den Bosch. De vriendelijke en deskundige medewerkers helpen u graag in uw persoonlijke zoektocht naar de perfecte trouwkleding!

Gerelateerde artikelen

Het ontstaan van de sok

Ontdek de voordelen van een koelsjaal

Vind de perfecte sjaal bij deze groothandel