Idelisa
Image default
Muziek

Kies voor kwaliteit en laat uw piano restaureren door deze specialisten

De piano is een prachtig instrument dat veel zorg nodig heeft. Een piano moet regelmatig gestemd worden en soms is er zelfs een restauratie of reparatie nodig. U wilt dit natuurlijk door iemand laten doen die veel kennis heeft op het gebied van piano’s en vleugels. Laat uw piano daarom altijd restaureren of repareren bij Evert Snel. Deze specialist heeft al jaren ervaring in het onderhouden en verkopen van piano’s en vleugels. De deskundige en zorgvuldige manier van werken zorgt voor een optimaal resultaat bij het restaureren van uw piano. U kunt dit in de werkplaats van Evert Snel in Werkhoven laten doen, maar ook gewoon bij u thuis.

Dé specialist op het gebied van Bösendorfer piano’s

Bösendorfer piano’s zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een uniek geluid. Een goede verzorging van deze piano’s is dan ook van belang. Dat weten de specialisten van Evert Snel als geen ander. Het deskundige team is gespecialiseerd in het onderhouden en restaureren van uw Bösendorfer piano of vleugel. Voor een complete verzorging zorgen zij ook dat de piano weer gestemd is en regelen ze het transport van en naar de werkplaats. Naast het restaureren en repareren van Bösendorfer piano’s, kunt u bij Evert Snel ook terecht om een nieuwe of tweedehands piano te kopen. Het volledige aanbod is te zien op de website of in de showroom in Werkhoven.

Maak direct een afspraak voor een restauratie of reparatie

Is uw piano of vleugel aan restauratie toe? Of is er een deel beschadigd of kapot? Dan kunt u contact opnemen met de specialisten van Evert Snel. Met een uitstekende service helpen de experts u graag verder, zodat u snel weer zonder zorgen achter uw piano kan zitten. U kunt contact opnemen via de website of langsgaan in de showroom voor een nieuwe of tweedehands piano.