Idelisa
Image default
Woning en Tuin

Maatwerk voor een uniek interieur

Wilt u een echt uniek interieur dat helemaal is afgestemd op uw persoonlijke wensen? Kies dan voor maatwerk en krijg het interieur van uw dromen. Een inrichtring op maat is de nieuwste woontrend en dat is niet voor niets. Steeds meer mensen zien in dat goedkoop standaard meubilair uiteindelijk duurkoop is. Het gaat namelijk niet lang mee en voldoet meestal niet volledig aan de wensen van de kopers. De tafel is te hoog of te laag, de kast bevat te weinig planken of het keukenblad steekt uit. Uiteindelijk gaat men zich aan deze zaken storen en koopt men toch iets nieuws. Wanneer u meteen voorzien wil zijn van het ideale interieur, kiest u dus beter meteen voor maatwerk. Dan zit het in een keer goed.

Voor particulieren en bedrijven

Kasten, tafels, stoelen, banken; het kan allemaal op maat gemaakt worden. Hierdoor past het perfect bij uw interieur én uw lichaamsbouw. Zo zit en beweegt u altijd comfortabel door uw huis of bedrijfspand. Een interieur met maatwerk is immers zowel mogelijk voor particulieren als zakelijke klanten. Een kantoorruimte op maat draagt bijvoorbeeld bij aan efficiëntie en comfort. Door maatwerk hebben u en uw medewerkers precies wat jullie nodig hebben, zodat er extra efficiënt gewerkt kan worden. Bovendien dragen op maat gemaakte bureaus bij aan comfort en een gezonde houding, wat pijnklachten voorkomt.

Kies voor een expert

Wanneer u maatwerk wilt voor uw interieur, schakelt u het best een ervaren specialist in. Iemand die de kleine kneepjes van het vak kent en precies weet waar hij of zij rekening mee moet houden. Van den Dongen Parket en Maatwerkinterieur is een specialistisch bedrijf dat al jaren maatwerk levert. Eerst alleen voor parketvloeren, maar nu ook op het gebied van interieurbouw. Zolang het interieur uit hout bestaat, creëren de vakmensen van dit bedrijf de ideale meubelstukken voor uw pand.

https://www.vddongen.nl