Idelisa
Image default
Banen en opleidingen

Strategisch adviseur

Strategisch adviseur personeelsbeleid zorg

Met voldoende getraind personeel kunnen we de zorg beter beheersen. het belangrijkste? De ontwikkeling van de arbeidsmarkt correct voorspellen. Als strategisch adviseur van Weorggeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid kunt u op dit gebied advies en begeleiding verlenen aan aangesloten medische instellingen. Zo hebben we samen een passend evenwicht gevonden tussen vraag en aanbod van zorgverleners in Dordrecht, Gorinchem en Hoeksche Waard.

Waar jij je voor inzet

We genereren ook data op basis van nationale onderzoeksmodellen. In deze grafieken vindt u interessante trends en u kunt er strategische suggesties aan koppelen. Bijvoorbeeld met betrekking tot rekruteerders. Of geef nuttige informatie over de verpleegafdeling op de middelbare school. Binnen het ingestelde frame kunt u vrij bepalen op welke onderwerpen u zich wilt concentreren. Uiteraard weet de projectleider in uw eigen team u ook te vinden om problemen met de arbeidsmarkt op te lossen.

Samenwerking is essentieel voor uw functie. Niet alleen met je collega’s en zorgorganisaties in de omgeving. En er is ons netwerk van stakeholders, waaronder gemeenten, ROC en UWV. Je organiseert conferenties en lezingen om hen te helpen de arbeidsmarkt beter te begrijpen en projectideeën voor te stellen die geschikt zijn voor de regio. U besteedt meerdere uren per week aan een heel ander project: “Waarschuwingsregister Zorg en Uitkeringen”. Je bent de drijvende kracht en begeleider van de verpleegkundige organisatie. Dit maakt uw rol flexibeler. En je sociale impact is groter!

Wat wij te bieden hebben

36 uur per week, het maandsalaris is minimaal 2622 euro en het maximale bruto bedrag is 4162 euro. Uw exacte salaris hangt af van uw opleiding, kennis en ervaring.

Een uitdagende en informele werkomgeving waar wederzijdse uitdagingen en agressieve collega’s elkaar respecteren.

Jaarcontracten met vast vooruitzicht op werk.

Meerdere keren per jaar gezellige groepsuitjes.

Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.

VVT FWG 55 zorgt volgens de cao voor goede reiskostenvergoedingen en pensioenvoorzieningen.

Persoonlijk budget, zoals deelnemen aan een fietsprogramma of een tablet kopen.

29 vakanties gebaseerd op voltijds werk.

Ontwikkel uw kansen verder door middel van relevante training en opleiding.

Wie jij bent

Je begrijpt de verpleegkundige en welzijnsmechanismen op de arbeidsmarkt en begrijpt de huidige ontwikkelingen en opkomende vraagstukken. Daarom is het gemakkelijk om actuele cijfers en beleidsrapporten te interpreteren. En u weet hoe u deze informatie kunt omzetten in aantrekkelijke publicaties, duidelijke presentaties en krachtige beleidsaanbevelingen. Je let altijd op de belangen van onze partners. Je hebt ook:

Minimum HBO + niveau, bijvoorbeeld op het gebied van human resources, sociologie of gezondheidswetenschappen;

Minimaal vijf jaar ervaring, bij voorkeur een (arbeidsmarkt) onderzoeker of beleidsadviseur;

Netwerkorganisatie en projectwerkervaring is het beste;

Het is het beste om de gezondheids- en welzijnssector te begrijpen, maar in ieder geval om ervoor te zorgen dat de arbeidsmarkt in deze sector gezond is.

Wie wij zijn

Je maakt deel uit van een klein, nauw verbonden team bestaande uit een directeur, projectmanager, projectleider, communicatiemedewerker en projectmedewerker. Vanuit ons kantoor in Dordrecht zijn we gepassioneerd door verpleging en welzijn. Er heerst hier een informele sfeer en de lijnen zijn kort: we delen een ruimte en leren elkaar telefonisch en via WhatsApp kennen. We voeren om de twee weken gezamenlijk overleg en bespreken onder meer het proces en de actuele ontwikkelingen van zorg en welzijn in Zuid-Holland. In de landelijke consultatie deel je kennis met adviseurs van andere regionale werkgeversverenigingen.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/baan-in-de-zorg.html

Gerelateerde artikelen

Medewerker zorg

Bijbaan Den Bosch die bij je past

Enthousiaste Vakkenvuller Opglabbeek m/v zowel Full-time als Part-time