Idelisa
Image default
Aanbiedingen

Persoonsbeveiliging inhuren?

Persoonsbeveiliging inhuren voor een bekende artiest, Vips, dj’s etc. of uzelf? Dan zit u goed bij Secret Security. Wij bieden namelijk meertalige beveiligers die weten hoe zij onopvallend te werk moeten gaan door in uniform of casual kleding te gaan afhankelijk van uw wensen, uw status en de situatie waarvoor de persoonsbeveiliging nodig is. Onopvallendheid zorgt ervoor dat de beveiligers dichtbij blijven en hiermee voor de meeste veiligheid, wat uiteraard ons hoogste doel is. Al onze beveiligers beheersen daarnaast meerdere vechtsporten zoals bijvoorbeeld de Israëlische ‘krav-maga’. Maar dit is niet het enige wat zij kunnen bieden. Meer over persoonsbeveiliging Secret Security Service.

Persoonsbeveiliging inhuren inclusief profiling

Bij Secret Security kunt u persoonsbeveiliging inhuren maar ook persoonsbeveiliging in combinatie met profiling. Profiling, of predictive profiling, is een methode uit Israël waarmee criminelen en terroristen vroegtijdig gestopt kunnen worden terwijl zij nog hun criminele handelingen aan het voorbereiden zijn. Onze beveiligers zijn bekend met deze methode en kunnen dan ook werken vanuit preventie, waarbij de dreiging niet meer kan worden dan alleen dreiging omdat onze beveiligers letten op bijvoorbeeld afwijkend gedrag en meteen de dreiging oplossen. Kies dus voor maximale veiligheid en efficiëntie door uw persoonsbeveiliging te combineren met profiling. 

Andere mogelijke services

Profiling en persoonsbeveiliging zijn enkel twee van de services die wij bij Secret Security aanbieden. Daarnaast kunnen wij ook beveiliging van evenementen regelen of beveiliging van waardevolle objecten. Iets anders waardevols wat wij voor u kunnen beveiligen is uw hond of honden, of wij kunnen deze observeren. Wij bieden dus een breed aantal services die met beveiliging te maken hebben. Denk hierbij ook aan de volgende diensten die wij u kunnen bieden: verkeersregeling bij evenementen, winkelsurveillance of het toezichthouden van bedrijven naast de huidige beveiliging. Door onze jaren van ervaring en het werken in binnen- en buitenland hebben wij een groot netwerk aan partners verzameld waarmee wij kunnen samenwerken om voor uw persoonlijke wensen de beste dienst aan te kunnen bieden. Wij begrijpen dat zaken rondom beveiliging vaak spoed hebben en last-minute geregeld moeten worden. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor last-minute beveiligingsdiensten. Meer over ons weten of onze reviews lezen? Neem een kijkje op onze site: https://secretsecurityservice.nl/

https://secretsecurityservice.nl/