Idelisa
Image default
Woning en Tuin

Profiteer van een Carpinus betulus in uw tuin

Wilt u uw tuin opnieuw inrichten, en weet u nog niet welke planten u in uw nieuwe tuin wilt zetten? Als u kiest voor de Carpinus betulus, dan kiest u voor een haagbeuk die extra privacy en beschutting biedt. Daardoor is dit één van de meest populaire haagplanten in Nederland. Hij blijft namelijk lang zijn groene blaadjes behouden, waardoor deze haagbeuk u extra privacy biedt. Dat is fijn als u een grote tuin heeft, waar mensen makkelijk binnen kunnen kijken. Dat zijn de twee grote voordelen van een Carpinus betulus: extra privacy en extra beschutting. Maar er is meer. Lees dus snel verder.

Deze plant verrijkt uw tuin de komende jaren

De Carpinus betulus biedt extra privacy en houdt de koude wind tegen, maar er is nog een andere reden waarom veel mensen hem in hun tuin zetten. Deze sterke plant is namelijk minder vatbaar voor ziektes, zoals dit bij veel andere tuinplanten wel het geval is. De Carpinus betulus is dus zeker een blijver in uw tuin, en zal al die tijd zeker mooi blijven. Hiervan bent u zeker verzekerd als u deze of een andere plant koopt bij Roelands Boomkwekerijen B.V. Deze ervaren kwekerij levert al jarenlang verschillende tuinplanten van hoge kwaliteit. U bent zo verzekerd van een mooie plant die lang mooi blijft. Kies dus snel een mooie plant uit bij deze kwekerij.

Kies voor een mooie haagbeuk of andere plant

Roeland Boomkwekerijen B.V. biedt het hele jaar door de mooiste planten en bomen. Hierbij zijn ze niet seizoensgebonden, dus u pakt in ieder seizoen uw tuin aan. Ook heeft u veel vrijheid in de planten en bomen die u kiest. Wilt u een mooie haagbeuk of een andere plant in uw nieuwe tuin zetten, of wilt u eens iets compleet anders met uw tuin? Vraag advies aan deze expert, via de contactgegevens op hun website.

 

https://www.roelandskwekerij.com/

Gerelateerde artikelen

Een MCZ pelletkachel is een aanwinst voor iedere woning

Leg een prachtig terras aan met siertegels voor buiten

Waar is een dakkoepel goed voor?