Idelisa
Image default
Society / Relationships

Voor iedere stemming een ander genre

Ben jij een sportieveling of creatieveling? Een harde werker of een ware dromer? Iemand die terugdenkt of juist vooruitkijkt? Bij ieder karakter past een ander genre, waardoor er voor ieder wat wils is op internetradio Radio-Luisteren.nl! Ben jij benieuwd welk radiostation precies past bij jouw persoonlijkheid en stemming? Lees dan snel verder om erachter te komen en neem direct een kijkje op de website van Radio-Luisteren.nl.

Muziek voor de sportieveling

Een rondje hardlopen, een korte work-out, tennissen in het park of bowlen met vrienden: van sporten krijg jij nooit genoeg. Toch mag muziek nooit ontbreken aan jouw sportsessie, want de nummers zorgen ervoor dat jij nét die extra kilometer loopt, een volgend potje voetbal begint of nog eens gaat voor die strike. De muziek van Q-Music is om die reden helemaal aan jou besteed, omdat de drukkere popnummers voor ‘het moment van de waarheid’ afgewisseld worden met rustigere nieuwkomers voor in de pauze.

Nummers om bij weg te dromen en terug te denken

Noemen jouw vrienden je regelmatig een dromer en ben je als één van de eersten afgehaakt bij een saaie presentatie? Dan zijn soulnummers en jaren ’80 hits ideaal om bij weg te dromen tijdens het staren uit het raam. Kies op Radio-Luisteren.nl voor de ’80 hits van Radio 10 en beweeg mee met de gouden oude nummers uit deze tijd.

Hits voor een gezellig feestje

Komen er vanavond vrienden over de vloer, maar heb je geen idee welke muziek je op moet zetten? Kies er dan voor om online radio luisteren nl door via internetradio luisteren naar afwisselende muziek. Door het ruime aanbod is er voor ieder wat wils en als iemand toch liever een ander nummer op wil zetten, verander je eenvoudig van radiozender door op een nieuw icoontje te klikken. Als dat niet als muziek in de oren klinkt? 

https://www.radio-luisteren.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoe werkt 3d printen

Houd het springen veilig

Brexit biedt kansen