Idelisa
Image default
Aanbiedingen

Zo shop je jouw zomergarderobe bij elkaar!

De tijd van muggen, bijen en pollen komt er weer aan. Dat is gelukkig ook de tijd van lange zomeravonden, vrolijke kleuren en warme dagen! Langzaam maar zeker lopen de temperaturen weer iets op en kunnen we kleine stapjes richting de zomer maken. Voordat het zover is, is er eerst nog het voorjaar. We willen je behoeden voor het kopen van items die je maar een paar keer draagt en juist helpen om kleding te kopen waar je zelfs in de zomer én het najaar nog wat aan hebt! In deze blog vertellen we je er alles over dus lees snel verder!

 

Om te beginnen: basics!

Goede basics zijn onmisbaar in een goede look. Basics kunnen bestaan uit een goede jeans, effen shirtjes of bijvoorbeeld een little black dress. Het belangrijkste aan goede basics is dat dat ze van goede kwaliteit zijn, je wil namelijk niet elk half jaar nieuwe basis items moeten kopen. De basics kunnen in veel kleuren komen zoals zwart, wit, grijs of beige. De kledingstukken komen zonder te veel details en dus gewoon lekker plain. De basics zijn juist zo belangrijk omdat je ze in principe met alles kunt combineren. Heb jij bijvoorbeeld een jasje met een drukke print? Draag deze dan met een simpele zwarte jeans en een effen shirt!

 

Stap 2: eyecatchers!

Elke garderobe heeft naast de basics ook een paar eyecatchers nodig! Zo’n kledingstuk geeft namelijk extra karakter aan jouw look en je kunt je persoonlijkheid erin terug laten komen. Denk bijvoorbeeld aan een jasje met franjes of een leggen met een gekke print. Bij de eyecatchers is het niet perse hoe gekker, hoe beter. Zo’n item kan ook bestaan uit bijzondere materialen of prints. Denk aan een panterprint of een Pied de poule stof!

 

Waar shop ik mijn zomergarderobe?

Er zijn online en fysiek enorm veel aanbieders van kleding te vinden. Dat is heel fijn, want er is meer keus toch? Soms kan het zijn dat je helemaal geen zin hebt om als die verschillende winkels en websites af te struinen. Daar hebben wij de perfecte oplossing voor! Bij het merk Geisha vind je alles wat je nodig hebt voor jouw zomergarderobe, van basics tot te gekke prints! Neem vooral eens een kijkje op hun website en voor je het weet ben jij klaar voor de zomer!

https://www.nummerzestien.eu/