Idelisa
Image default
Aanbiedingen

Badkamerset met brocante spiegel is belangrijk

Badkamerset met brocante spiegel is belangrijk

Badkamerspiegels zijn noodzakelijk om je uiterlijk te controleren, je te scheren of make-up aan te brengen, maar gaat ook veel meer verder dan dat. Van het creëren van een illusie van meer ruimte, het toevoegen van licht en stijl tot het verbergen van opslagruimte, een brocante spiegel is een geweldige aanvulling in je badkamerset.

Extra voordelen badkamerset met brocante spiegel

  • Creëert een indruk van meer ruimte

Een brocante spiegel is het geheim achter het vergroten van de uitstraling van een badkamerset. Voor een kleinere badkamer werkt hij als een ruimtevormer met zijn optische illusie en lichtbreking. Je kan hem boven een wastafel plaatsen en hij geeft de ruimte meer diepte. Heb je een raam in uw badkamer, plaats de brocante spiegel dan aan de tegenoverliggende muur. 

  • Creëert een stijlstatement

Voeg een brocante spiegel toe aan je badkamer en laat het een stijlstatement zijn. Er is een grote verscheidenheid aan spiegels beschikbaar, zoals traditionele, moderne en antieke spiegels. Kies de spiegel die bij de stijl van uw badkamerset past.

  • Voegt licht toe

Als je badkamer donker is, voeg dan een grote brocante spiegel of een paar kleine spiegels toe die de ruimte direct verlichten. Dit is mogelijk omdat de kleine spiegels het bestaande licht verder kunnen terugkaatsen en donkere zones kunnen ophelderen. Dit is geschikt voor badkamerset zonder ramen waar natuurlijk licht ontbreekt.

  • Creëert natuurlijk een soort kunstwerk

Een brocante spiegel werkt als een kunstwerk in je badkamerset. Heb je een raam in je badkamer, dan creëer je met een spiegel aan de tegenoverliggende muur de illusie van een kunstwerk door de buitenwereld te weerspiegelen.

  • Verbergt opbergruimte

Een spiegelkast is de juiste keuze als je een kleine badkamerset hebt. Dit meubelstuk is niet alleen aantrekkelijk, maar biedt ook veel ruimte voor uw toiletartikelen.

  • Helpt bij de hygiëne

Als je een brocante spiegel in je badkamer hebt, dan kun je goed je tanden poetsen. Als er bijvoorbeeld iets tussen je tanden zit, kijk dan even naar de spiegel en verwijder het voordat je de badkamer uitloopt. Zo voorkomt u gênante situaties en verbetert u uw hygiëne.

  • Veel variatie

Er is een grote verscheidenheid brocante spiegels beschikbaar in maten, stijlen, vormen en kleuren. Dit maakt dit decoratieve item veelzijdig, omdat het bij elke decoratiestijl past. Van ovaal, rond, vierkant, rechthoekig, transparant, getint tot de antieke lijst. Er zijn verschillende opties beschikbaar.

badkamerset