Idelisa
Image default
Beauty en verzorging

Bewezen voordelen van laserontharing

Laserontharing is een veilige en effectieve manier om ongewenste haartjes blijvend te verwijderen die u kunt laten doen bij huidtherapie Amersfoort. In tegenstelling tot andere ontharingsmethoden gebruiken lasers geen agressieve chemicaliën of invasieve procedures. Het is zelfs een van de veiligste ontharingsbehandelingen die tegenwoordig beschikbaar zijn. Laserontharing maakt gebruik van een infrarood licht om individuele haren te richten en ze van binnenuit te vernietigen. Het kan op alle delen van het lichaam worden gebruikt, inclusief je gezicht, nek, borst, rug, armen en benen. Laserontharing is niet-invasief en kan in slechts 20 minuten worden uitgevoerd zonder ongemak of uitvaltijd. Laten we eens kijken naar enkele voordelen van het gebruik van laserontharing.

Het elimineert de noodzaak voor harsen en scheren

Een van de belangrijkste voordelen van een laserontharen behandeling is dat het u helemaal niet meer hoeft te waxen of scheren. Laserontharing is een uitstekend alternatief voor deze methoden omdat het je huid op geen enkele manier beschadigt. Het proces veroorzaakt ook geen extra pijn of irritatie, waardoor het een ideale keuze is voor mensen met een gevoelige huid of gezichts gebieden zoals rond de ogen of lippen. Een ander voordeel van laserontharing is dat het volkomen veilig is voor alle huidtypes en -kleuren, inclusief donkere huidskleuren die vatbaarder zijn voor ontstekingen en irritatie bij het waxen of scheren.

Geen uitvaltijd en geen pijn

Laser ontharings behandelingen vereisen slechts een fractie van de tijd die nodig is voor elektrolyse of threading. Ook in tegenstelling tot elektrolyse waarbij naalden in de huid worden ingebracht, worden er tijdens laserbehandelingen geen naalden gebruikt, dus er is geen pijn verbonden aan de procedure. Dit is ideaal voor mensen die niet goed tegen naalden kunnen. Op deze manier kunnen ze eenvoudig een behandeling ondergaan.

U krijgt geweldige resultaten

Net als andere vormen van permanente make-up, gaan de resultaten van laserontharing veel langer mee dan tijdelijke opties zoals wenkbrauw pincet of threading, die meestal in één sessie worden gedaan om kortetermijnresultaten te bereiken voordat ze na verloop van tijd vervagen. Het beste is dat behandelingen voor laserontharing tot zes maanden kunnen duren voordat een nieuwe behandeling nodig is. Zorg ervoor dat u een kliniek kiest die geweldige resultaten heeft opgeleverd bij klanten die daar eerder zijn geweest. Zo bent u verzekerd van een resultaat waar u tevreden over zult zijn.