Idelisa
Image default
Management

Business administration international business

In de huidige onderling verbonden samenleving is het van essentieel belang om de wereld in een internationale context te begrijpen. Bedrijven zijn steeds meer op zoek naar afgestudeerden die interculturele problemen kunnen oplossen en op wereldschaal kunnen denken. Met een graad in international business kun je een carrière volgen in internationaal management, financiën, handel of een multinational. 

 

Wat is International Business Administration?

International Business Administration richt zich op de belangrijkste zakelijke disciplines binnen een internationale context. Introductie van de fundamenten van financiën, marketing, supply chains, human resources en operations, International Business Administration dekt de behoeften van alle bedrijven.

 

Deze graad ontwikkelt een breed scala aan overdraagbare vaardigheden, van onderzoek en planning tot presenteren en rapporteren, en bereidt je voor op internationaal management of consulting functies. 

 

Waarom International Business Administration studeren?

Er zijn veel voordelen aan het bestuderen van International Business Administration: 

 

1. Een internationaal perspectief krijgen

 

Je bestudeert de wereldwijde uitdagingen waar bedrijven voor staan, waarbij je kijkt naar internationale grenzen, handel, wereldeconomie en hoe je onderhandelt met verschillende culturen. Deze benadering van het oplossen van problemen zal uw wereldbeeld verbreden en u helpen verschillende perspectieven te begrijpen. IBA is een populaire graad onder internationale studenten, dus zelfs tijdens je studie zul je waardevolle ervaring opdoen met het werken met mensen van over de hele wereld.  

 

2. Ontwikkel belangrijke managementvaardigheden

 

Het bestuderen van een internationale bedrijfskunde graad omvat het werken aan individuele en groepsprojecten, het schrijven van rapporten en het presenteren van uw ideeën. Je zult essentiële managementvaardigheden ontwikkelen, zoals:

 

leiderschap

strategisch denken

communicatie 

delegeren

probleemoplossing

besluitvorming 

organisatie 

presenteren 

rapporteren.

3. Verhoog je inzetbaarheid

 

International Business Administration is een brede graad en laat je kennismaken met een scala aan vaardigheden waar werkgevers naar op zoek zijn. Naarmate je vordert met je opleiding, begin je je opleiding vorm te geven en specialiseer je je in de zakelijke functies waarin je het meest geïnteresseerd bent. IBA-afgestudeerden kunnen uitkijken naar een breed scala aan vacatures in management, marketing, boekhouding, corporate finance, consultancy of zelfs human resources.

 

4. Los commerciële uitdagingen op

 

Als je bedrijfskunde studeert, analyseer je wereldwijde en lokale zakelijke uitdagingen en vind je strategische oplossingen. Door onderzoek te doen naar internationale markten en te onderhandelen met andere culturen en landen, ontwikkel je de vaardigheden die nodig zijn voor een carrière in consultancy of management bij een multinational.

 

5. Bouw uw zakelijke kennis op

 

Hoe u diverse teams kunt managen, financiële prestaties kunt verbeteren, internationale concurrenten kunt onderzoeken en bedrijfsprocessen opnieuw kunt ontwerpen, zijn slechts enkele voorbeelden van wat u tijdens een IBA zult leren. Deze kernkennis is essentieel voor het runnen van elk bedrijf, en je zult je vaardigheden verder ontwikkelen door middel van keuzemodules op belangrijke gebieden.

 

Voorbereiding op de graad

Het International Foundation Year in Business, Economics and Social Sciences bereidt je voor op een studie IBA aan een van onze partneruniversiteiten in Nederland. Lees meer over de modules, de beoordeling, de termijnen en de diploma’s waar je na deze cursus naar kunt doorstromen.

 

Ontdek de route

 

Waarom IBA studeren in Nederland?

Internationale gemeenschap 

Nederland is een populaire keuze voor internationale studenten, met 100.000 die ervoor kiezen om hier elk jaar te studeren. Voor IBA-studenten is het internationale klaslokaal een vertrouwde omgeving en de cursussen zijn ontworpen om interculturele vaardigheden te ontwikkelen. Werken in multiculturele teams en luisteren naar verschillende meningen is een ideale voorbereiding op de wereld van het werk. 

 

Opleidingen in het Engels

Nederlandse universiteiten bieden Engelstalige opleidingen aan, dus er zijn genoeg mogelijkheden voor studenten die in het buitenland willen studeren. Universiteiten hebben ook sterke banden met het bedrijfsleven, waardoor je de kans krijgt om met echte bedrijven samen te werken en overdraagbare vaardigheden te ontwikkelen.

 

Uitwisselingen over de hele wereld

Veel universiteiten bieden internationale uitwisselingen of een semester in het buitenland aan na de eerste twee jaar van je studie. International Business Administration aan Tilburg University geeft studenten bijvoorbeeld de keuze uit internationale bestemmingen zoals Hongkong, Australië en Italië. In Tilburg profiteren studenten ook van een van de grootste jaarlijkse wervingsevenementen in Nederland – Business weeks Tilburg – waarbij studenten in contact worden gebracht met multinationale bedrijven. 

 

Internationale uitwisselingen bieden je een ideale kans om tijdens je studie een andere cultuur te ervaren en indruk te maken op toekomstige werkgevers. Als je IBA in Amsterdam wilt studeren, biedt VU Amsterdam studenten de kans om een semester door te brengen aan een van hun partneruniversiteiten, zoals University of Sydney, University of Leeds of University of Illinois.

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/