Idelisa
Image default
Sport

De fysio uit Drunen kan je helpen bij al je lichamelijke klachten

Als je last hebt van bepaalde pijn in je spieren zoals spierpijn of knopen kan dat altijd erg vervelend zijn en daar wil je graag snel vanaf. Je kunt voor die klachten vaak het beste naar fysio gaan om hiervoor behandeld te worden. De Fysio uit Drunen kun je van deze klachten af helpen. Doordat de fysio al jarenlang ervaring heeft in het fysio gebied en altijd werken met de nieuwste technieken doordat zij veel in opleidingen bezig blijven kunnen zij ervoor zorgen dat je weer snel soepel en fijn kunt bewegen en je hobby of sport weer kan uitoefenen. Het maakt voor Fysio Drunen niet uit welke klachten je hebt, al gaat het om rug, nek of schouder klachten, in de spieren of gewrichten zij kunnen iedere klacht aan en hebben dagelijks te maken met bepaalde lichamelijke klachten. 

Welke behandelingen worden er gegeven? 

Fysio uit Drunen kan je helpen bij heel veel soorten klachten en geven daarvoor veel verschillende behandelingen. Je kunt er terecht voor een afspraak met een fysiotherapeut om te kijken waar de pijn vandaan komt en daaruit kan een diagnose gesteld worden. Je denkt misschien dat een fysiotherapeut alleen bepaalde handelingen en oefeningen met je kan doen maar bij Fysio Drunen is dat niet het enige wat je er kunt krijgen. Je kunt er ook terecht voor bepaalde leefstijl plannen. Denk je er bijvoorbeeld aan om een paar kilootjes kwijt te raken? Dan kan Fysiocare Drunen je hierbij helpen, in voeding en in beweging. Zij hebben namelijk ook fitnessruimte waar ze je kunnen begeleiden in fitness oefeningen en  helpen zij met het juiste voedingsschema die bij jouw past en die voor jou werken. 

Hoe werkt FysioFitness? 

FysioFitness kan je helpen van bepaalde klachten af te komen die in je spieren of gewrichten ontstaan tijdens het beoefenen van een sport. Door middel van de juiste begeleiding kom je sneller van je klachten af.