Idelisa
Image default
Auto's en Motoren

De rittenregistratie voor een bedrijfswagen bijhouden

 

 

Met de snelle rittenregistratie van je bedrijfswagen wordt er nauwkeurig bijgehouden waar de auto van de zaak gebleven is. Dit is voor de ondernemer die de bedrijfswagens aan de medewerkers overlaat een heel fijn systeem. Je bent als ondernemer namelijk verplicht de cijfers van de auto ieder jaar door te geven aan de Belastingdienst, maar dat is nog niet zo gemakkelijk. Je moet dan namelijk van iedere bedrijfswagen de gegevens eens in de zoveel tijd gaan opschrijven. Dit kost veel administratief werk en tijd en daar heb je eigen helemaal geen zin in. En daarbij komt ook nog kijken dat het helemaal niet nodig is om zo omslachtig te doen, want je kan door middel van een gps tracker gewoon alle gegevens laten opslaan.

 

Een klein kastje

Met de rittenregistratie voor een bedrijfswagen worden alle gegevens opgeslagen door een simpel kastje wat je niet eens ziet zitten. Het kastje onthoudt alle kilometers die er zijn gereden, met welke snelheid en waar de auto precies is geweest op welk tijdstip. Dit gebeurt allemaal aan de hand van een simpel apparaat die onder de auto kan worden geplaatst. Deze wordt geactiveerd wanneer de auto in beweging om. Voor een laag bedrag per maand is de rittenregistratie voor een bedrijfswagen al aan te schaffen.

 

 

Alle gegevens bij elkaar in een app 

Het is een perfecte manier om alle gegevens in een keer bij te houden. In een app wordt namelijk alles gestructureerd en verzameld en zo kan je ten alle tijden bij deze informatie. Wanneer je dus de informatie moet doorgeven eens per jaar kan je de informatie gewoon importeren vanuit de app, zodat je een makkelijk overzicht hebt van de rittenregistratie voor een bedrijfswagen. Bespaar je zelf veel tijd en energie voor een laag bedrag in de maand en geniet van alle voordelen die de rittenregistratie voor een bedrijfswagen te bieden heeft.