Idelisa
Image default
Auto's en Motoren

Tips bij het kopen van een Peugeot 2008

Mooie wagen, de Peugeot 2008, een crossover binnen het B-segment. De Franse auto heeft vijf zitplaatsen en moet de concurrentie aangaan met auto’s als de Renault Captur, de Citroën C4 Cactus en de Dacia Duster. Het gaat de 2008 prima af, een auto overigens die je koopt in een 1.2 of 1.6 uitvoering.

De opvolger van de 207 SW

De Peugeot 2008 is er al vanaf 2013 en indirect is het de opvolger van de 207 SW, een auto waarvoor in principe geen opvolger zou komen. Je koopt de Peugeot 2008 in vier verschillende types: de Access, Active, Allure en Feline. Een kleine vier jaar geleden onderging de Peugeot 2008 een behoorlijke metamorfose. De auto kreeg een nieuwe grille, het logo van Peugeot is meer verticaal op de auto aangebracht en de wielkasten werden vernieuwd en verbeterd, om maar een paar zaken te benoemen, Ook van binnen veranderde er veel in de vorm van nieuwe bekleding, een nieuw interieur en de Active City Brake functie, een noodrem voor in de stad. De Peugeot 2008 is een gewilde auto waarvan er al honderdduizenden verkocht werden.

Collectief van 800 monteurs

Hoewel je met je nieuwe Peugeot 2008 niet zo snel met pech onderweg te maken krijgt, is het toch goed eens na te denken wat jij doet als jij te maken krijgt met pech. Je kunt een pechhulpservice afsluiten in abonnementsvorm, je kunt tegenwoordig ook een beroep doen op RoadGuards, een collectief van 800 monteurs die steeds de intentie hebben om in geval van pech binnen dertig minuten bij je te zijn. De monteurs staan 24/7 voor je klaar en je betaalt gewoon de kosten voor het werk dat de monteur voor je verricht. Geruststellende gedachte toch, dat de 800 monteurs continu en dus ook voor jou onderweg zijn om je bij te staan?

Gerelateerde artikelen

De rittenregistratie voor een bedrijfswagen bijhouden

De ë-C4 is momenteel zelfs de bestverkopende Citroën in Nederland

Fijn leren rijden bij rijschool in Amsterdam