Idelisa
Image default
Entertainment

Deze escape room in België is leerzaam en leuk voor iedere groep

Ook in België is de escape room tegenwoordig niet meer weg te denken uit de lijst van favoriete dagjes uit. Het is een groepsactiviteit die ervoor zorgt dat mensen elkaar spelenderwijs beter leren kennen, om welke soort groep het ook gaat. Je lost samen puzzels op, probeert gezamenlijk oplossingen te bedenken om een ruimte uit te komen en op deze manier smeedt een groep in een korte tijd goede banden onderling. Heb je wel eens gedacht aan een escape room voor een dagje uit in België en zoek je een plek waar iedereen een leuke ervaring kan beleven? Bij De Gouden Kooi – op twee verschillende locaties in het centrum van Mechelen – hebben ze verschillende escape rooms die ieder zijn ingericht in een ander thema. Met jouw groep kies je het leukste thema en zorg je ervoor dat iedereen een leuke tijd beleeft.

Altijd een escape room die bij jullie past

De Gouden Kooi in België is een escape room die bestaat uit vijf verschillende kamers. In de eerste kamer gaat het gezelschap op zoek naar de verborgen Maya-schat van Kalakmul. De tweede en derde kamer bieden jou de mogelijkheid om in de huid van een detective of meesterdief te kruipen. Ideaal wanneer je van mysterie en misdaadthema’s houdt! De vierde escape room is voor de echte sciencefictionliefhebbers, want hierin ga je op een spannende reis naar de ruimte om een onbekende planeet te ontdekken. In de laatste ruimte verdiep je je in de legende van Sint-Romoldus. De vier verschillende thema’s bieden iedere puzzelliefhebber de mogelijkheid om een passende escape room te vinden voor iedere gelegenheid.

Ga de uitdaging aan met jouw gezelschap

Het reserveren van een escape room bij De Gouden Kooi in België kan heel eenvoudig via de website. Hier kies je jouw favoriete thema, geef je het aantal personen door en jullie dagje uit staat direct gepland! Ga de uitdaging aan en leer jouw vrienden of collega’s (nog) beter kennen door deze escape room in België te bezoeken. Tijdsdruk, deadlines en goede communicatie, alles komt voorbij tijdens jullie dagje uit!

https://degoudenkooi.be/