Idelisa
Image default
Entertainment

Maak de lekkerste cupcake met leuke vormpjes

Wil jij een keer iets anders dan een standaard taart op je verjaardag? Of wil je ervoor zorgen dat gasten een handige bite hebben terwijl ze met elkaar staan te kletsen? Kies dan voor cupcakes! Cupcakes zijn kleine cakejes met prachtige versieringen. Ze worden gepresenteerd in speciale cupcake vormpjes die in allerlei kleuren en groottes verkrijgbaar zijn. Zo bestaan er vormpjes voor een mini cupcake van 7 cm in doorsnede, maar ook grotere varianten van 11 cm in doorsnede. Ook de kleuren variëren van goud en zilver tot aan standaard wit. De vormpjes voor jouw cupcake stem je dus perfect af op jouw andere feestaccessoires.

Presenteer jouw heerlijke eten op een duurzaam wegwerpservies

Die fantastische cupcake wil je natuurlijk goed uit de vormpjes krijgen, om ze daarna mooi te presenteren op een servies. Veel mensen kiezen er tijdens feestjes voor om wegwerpservies te gebruiken, omdat ze dit als makkelijk ervaren. Je hebt geen afwas en alles kan direct bij het restafval. Wil je toch aan het milieu denken? Maak dan gebruik van duurzaam wegwerpservies. Duurzaam oftewel biologisch wegwerpservies is gemaakt van karton, hout of bamboe. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren of met leuke printjes – het is dus zeker een leuke toevoeging op al jouw feestaccessoires! Je kunt een duurzaam wegwerpservies zelfs afstemmen op je cupcake vormpjes.

Bestel al jouw feestaccessoires online of in de winkel

Heb je besloten wat voor thema je gaat gebruiken voor je feestje? Bestel dan jouw cupcake vormpjes en duurzaam wegwerpservices via de webshop van Daily Style. Al jouw feestaccessoires worden snel verstuurd. Het is ook mogelijk om langs te gaan bij de winkel in Almere als je daar in de buurt woont of even op je gemak rond wilt kijken. Heb je vragen? Neem dan contact op door het formulier op de website in te vullen of bel naar de vestiging van Daily Style in Almere.

Gerelateerde artikelen

Een partytent huren in Almelo

Wilt u delen voor uw podium huren of een compleet podium laten bouwen? Maak kennis met dit bedrijf

Chinese horoscoop Os (ook wel sterrenbeeld Buffel genoemd)