Idelisa
Image default
Groothandel

Digitaal toetsen doe je met behulp van deze experts

Steeds meer onderwijsinstellingen en bedrijfsopleiders ontdekken de voordelen van digitaal toetsen. Dit is niet vreemd, want deze manier van toetsen is flexibel, veilig én efficiënt. Neem daarom Eureka Examens in de arm en kom erachter hoe veilig en eenvoudig digitaal toetsen werkt. Deze specialisten werken samen met Paragin en Citrus Andriessen, en bieden zo een kwalitatief hoogstaande examensoftware aan. Hierbij stel je een toets samen die bestaat uit diverse soorten vragen, waaronder meerkeuzevragen, open vragen, hotspotvragen, sorteervragen en zelfs cases. Je kunt hierbij ervoor kiezen om iedere kandidaat dezelfde toets te laten maken óf je laat de software de toets ‘husselen’, waardoor er steeds een andere toets wordt aangeboden.

Wat zijn de mogelijkheden van digitaal toetsen?

De overstap naar digitaal toetsen is eenvoudig wanneer je ervoor kiest om de hulp van deze specialisten in te schakelen. Bij digitaal toetsen zijn er geen papieren meer nodig. De vragen worden ondergebracht in een vragenbank. Hierna worden de vragen samengevoegd in een matrijs, waarna de toetsvragen digitaal worden gesteld. De vragen kunnen in willekeurige volgorde worden gesteld, zodat iedereen een unieke toets maakt. Eureka Examens zorgt ervoor dat de inrichting van de vragenbank op de juiste manier gebeurt. Je hoeft je hier zo geen zorgen over te maken, zij denken op een creatieve en vernieuwende manier met je mee.

Kies voor veiligheid en betrouwbaarheid

Deze experts gebruiken enkel kwalitatief hoogstaande software, ontwikkeld en beheerd door ervaren partners met een ISO-27001 certificatie. Daarbij zorgen de specialisten dat alle interne processen volledig worden afgestemd op de actuele wet- en regelgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Ook worden de examens afgenomen in een afgeschermde omgeving, waardoor fraude wordt voorkomen. Kortom, het is een uitstekende manier van examineren. Zo zie je, voor digitaal toetsen op een veilige en betrouwbare manier, schakel je de hulp in van deze experts!

https://eureka-examens.nl/