Idelisa
Image default
Society / Relationships

Een kijkje achter de schermen: schoonmaken in de horeca

Hoewel het niet mogelijk is om op het terras een drankje te doen of een hapje te eten in een horecatent, kan er wel besteld worden bij een groot aantal restaurants, cafés en brasseries. Dat houdt ook in dat horecakeukens soms op volle toeren draaien en veel bestellingen afhandelen om aan de vraag te kunnen voldoen. Waar de één liever een hapje besteld bij de lokale Italiaan, reist de ander liever naar zijn favoriete restaurantje in het dorp verderop. Door deze vraag naar gerechten bij restaurants is het echter van groot belang dat de horecakeukens dagelijks grondig schoongemaakt worden, soms zelfs meerdere malen op een dag. In dat geval zijn professionele schoonmaakartikelen en doeltreffende reinigingsmiddelen onmisbaar, maar de grote vraag blijft: waar koop je deze artikelen in? Groothandel in schoonmaakartikelen Fayon weet raad.

Ecologisch schoonmaken

Wil jij de keuken van jouw restaurant grondig schoon kunnen maken, maar kijk je daarbij wel om naar het milieu? Dan zijn de ecologische schoonmaakmiddelen in de webshop van Fayon vast iets voor jou! Een milieuvriendelijke, maar industriele ontvetter, een ecologisch afwasmiddel of een duurzame allesreiniger zijn geen overbodige luxe bij Fayon. Watervervuiling wordt namelijk op grote schaal veroorzaakt door allerlei chemicaliën die in het water terecht komen als gevolg van chemische schoonmaakmiddelen. Kies daarom voor milieuvriendelijkheid en duurzaamheid met deze ecologische reinigingsmiddelen!

Desinfecterende middelen

Ben jij nog op zoek naar een desinfecterend middel om handen te reinigen of struin jij stad en land af naar een geschikt schoonmaakmiddel om de werkbanken in je horecazaak te kunnen reinigen? Ook dan ben je bij Fayon aan het juiste adres! Verschillende varianten, soorten en maten zijn namelijk beschikbaar via de website van deze groothandel in schoonmaakmiddelen, dus aarzel vooral niet om een kijkje te nemen in de webwinkel om het gehele assortiment aan schoonmaakartikelen te ontdekken!

https://fayon.nl/

Gerelateerde artikelen

Waarom werken voor een gemeente?

Externe bedrijven voor hulp met de uitvaart

Hulpmiddelen voor in de badkamer