Idelisa
Image default
Winkelen

Geef uw interieur een update met nieuwe vloer- en wandtegels

Het op zijn tijd vernieuwen van uw interieur is hartstikke leuk. U tovert de boel weer even helemaal om volgens de laatste trends en geeft uw woning een upgrade. Nu denkt u wellicht direct aan meubilair, maar er valt nog veel meer aan te passen. Begin bij de basis: de muren en de vloer. Wanneer u deze aanpast, oog de ruimte direct anders. Door vloer- of wandtegels te plaatsen in een kleur of patroon naar wens, geeft u uw interieur in een handomdraai een boost!

Kies uit een ruime collectie tegels

Het is af en toe gewoon eens tijd voor iets nieuws. Zekere nu het werken vanuit huis de nieuwe standaard is geworden, is het van belang dat uw huis een echt thuis is. Gelukkig heeft KROON Vloeren in Steen in Meerkerk een breed assortiment aan vloertegels en wandtegels. Hun collectie is in de loop van de jaren flink uitgebreid en u vindt er unieke soorten. Hun tegels hebben een sprekend design en u vindt ze zeker niet op elke hoek van de straat. Wanneer u de vloer wilt bedekken met prachtige tegels vindt u hier keramische, houtlook en natuursteen tegels. Ook plavuizen behoort tot het assortiment. Bent u op zoek naar wandtegels? Dan hebben zij tegelstroken voor aan de muur, maar ook mooie varianten in mozaïek. Met hun uitgebreide collectie aan badkamertegels tovert u uw badkamer om tot een prachtige ruimte.  

Bezoek de showroom

Is uw interesse gewekt? Ga dan snel eens uw tegelvloer uitzoeken in hun exclusieve showroom te Meerkerk. Bij KROON Vloeren in Steen in Meerkerk vindt u namelijk een verrassend complete tegelshowroom. Door de centrale ligging is hun showroom goed bereikbaar. Deze ligt namelijk direct langs de A27 tussen Gorinchem en Utrecht. Een bezoek aan hun tegelshowroom is dan ook dichterbij dan u denkt. Tevens informeren ze u hier graag over de wandtegels en vloertegels uit hun assortiment en geven ze u persoonlijk advies zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.