Idelisa
Image default
Verbouwen

Houten vloeren in Noord-Brabant laat u bij deze specialist op maat ontwerpen

Soms is het lastig om de juiste vloer in een winkel te vinden, omdat u net iets anders wilt. Dan kunt u erover nadenken om een vloer op maat te laten ontwerpen. Bij Van der Heijden Vloeren in Nuland, Noord-Brabant, vindt u de mooiste houten en pvc-vloeren. U heeft een tal van mogelijkheden als het aankomt op het ontwerp van uw nieuwe vloer. Daar leest u hier meer over.

De keuze voor de houtsoort is belangrijk

Als eerste is het belangrijk om een houtsoort te kiezen die past bij de ruimte en bij uw interieur. U hebt de keuze uit allerlei soorten hout, zoals eiken-, dennen- en teakhout. De verschillende houtsoorten hebben warme of koude tinten en u kiest uit allerlei tinten bruin. Wilt u de vloer in de keuken of badkamer laten leggen? In ruimtes die vochtiger zijn of waar er kans op het morsen van water is, is het verstandig om voor pvc-vloeren te kiezen voor uw woning in Noord-Brabant. Pvc-vloeren zijn waterbestendig en daarmee geschikt voor iedere ruimte.

De afwerking en behandeling

Er zijn verschillende manieren om de houten vloeren in uw pand in Noord-Brabant te behandelen en af te werken. U kiest tussen gelakte, geoliede of gewaxte vloeren. Het voordeel van olie en wax is dat het makkelijk is om schade aan te vloer te repareren. Kleine krasjes zijn zo weer weg, terwijl een gelakte vloer hiervoor opgeschuurd moet worden. Het voordeel van een gelakte vloer is dat deze vlekbestendiger is en minder onderhoud nodig heeft.

Kies uw droomvloer uit

Wilt u graag houten of pvc-vloeren in Noord-Brabant op maat laten ontwerpen? Dan kunt u bij Van der Heijden Vloeren in Nuland terecht. Deze specialist ontwerpt de vloer geheel naar uw wensen en adviseert u bij het maken van de keuzes. U gaat hiervoor langs in hun showroom in Nuland om voorbeelden te zien en om uw wensen met een expert te bespreken. Ga dus voor uw droomvloer en bezoek deze professional.