Idelisa
Image default
Verbouwen

Een bouwtechnisch onderzoek doen bij de aankoop van een huis

Wanneer u wilt verhuizen naar een nieuwe woning en u dus op zoek bent naar een geschikte plek, komt er heel wat op u af. U heeft waarschijnlijk regelmatig bezichtigingen en moet dan snel beslissen of u een bod wilt doen op de woning of niet. Maar hoe weet u nu wat een goed bod is? Want is de vraagprijs van de woning eigenlijk wel reëel? Door een bouwtechnisch onderzoek uit te laten voeren, komt u erachter welke technische gebreken een huis heeft en ontdekt u dus of de vraagprijs reëel is of niet. Bij een bouwtechnisch onderzoek wordt de woning in zijn geheel geïnspecteerd en komt u erachter in welke staat alle elementen van een woning verkeren. Zo worden de fundering, de riolering, de muren, het metselwerk en de elektrische installaties uitvoerig gecontroleerd.

Wie schakelt u in voor een bouwtechnisch onderzoek?

Wanneer u een dergelijk bouwtechnisch onderzoek wilt laten uitvoeren, kunt u hiervoor wel het beste een betrouwbare en onafhankelijke partij inschakelen. Wie in Rotterdam woont, of wil gaan wonen, kan voor deze bouwtechnische keuring het best een partij als Bouw Techo Keuring Nederland inschakelen. Dit bedrijf is gevestigd in Hellevoetsluis, niet ver van Rotterdam, en staat graag voor u klaar voor een bouwtechnische keuring. Een bouwkundig ingenieur inspecteert de woning en maakt een kostenraming waarin staat welke noodzakelijke directe kosten er zijn en welke verbeterpunten er zijn op de langere termijn. De uitgebreide rapportage die u nadien ontvangt, kunt u uitstekend gebruiken bij onderhandelingen over de vraagprijs van de woning.

Neem contact op met een van de bouwkundig ingenieurs

Heeft u een woning in Rotterdam op het oog en wilt u hiervoor een bouwtechnische keuring laten uitvoeren? Neem dan vandaag nog contact op met de bouwkundig ingenieurs van Bouw Techno Keuring Nederland en maak een afspraak. Binnen drie tot vijf werkdagen vindt de keuring dan al plaats tegen lage kosten. Wilt u sneller een keuring laten doen? Vraag dan een spoedkeuring aan tegen een kleine extra bijdrage.