Idelisa
Image default
Woning en Tuin

Kies duurzame gevelbekleding en profiteer van de voordelen

Als u op zoek bent naar gevelbekleding, wilt u natuurlijk het beste materiaal gebruiken. Materiaal dat goed tegen weer en wind kan en dat lang meegaat. Het vereist natuurlijk een investering, dus het moet niet binnen enkele jaren aan vervanging toe zijn. Platowood in Arnhem is dan een goede keuze. Dit bedrijf produceert duurzame houten gevelbekleding met enorm veel voordelen. Ze hebben weinig onderhoud nodig en kan in verschillende kleuren geleverd worden. Ze bieden verschillende houtsoorten aan, zodat u altijd wel een soort vindt die bij uw stijl en uw woning past. Platowood is ook meteen het materiaal. Dit bedrijf heeft ruime ervaring en beschikt over de juiste kennis om u de optimale gevelbekleding te bieden. Zo heeft u ook de keuze uit onderhoudsvrije profielen. Deze zijn te verkrijgen in verschillende kopmaten.

Wat voor soort materiaal is platowood voor gevelbekleding?

Platowood is een houtsoort die uitstekend geschikt is voor duurzame houten gevels. Ze worden voornamelijk toegepast in recreatiewoningen en de utiliteitsbouw. Het is een duurzaam houtproduct met een lange levensduur dat een esthetische uitstraling geeft. Het is een ecologisch verantwoord bouwmateriaal. De CO2-uitstoot bij de productie van dit materiaal is minder dan de CO2-opslag van het materiaal zelf. De aanwezige eigenschappen van het hout worden versterkt door het te platoniseren. Hier komen dus geen chemische processen of stoffen bij kijken. Dit zorgt ervoor dat het hout goed bewerkbaar en dimensiestabiel is. Bovendien heeft het een uitstekende isolatiewaarde. Deze zijn zelfs 15 keer hoger dan dat van beton, 400 keer hoger dan staal en maar liefst 1770 keer hoger dan aluminium. Tot slot is het buiten toepasbaar zonder enige afwerking. Er kleven dus alleen maar voordelen aan het gebruik van deze gevelbekleding!

Vraag een sample aan

Wilt u meer weten over deze gevelbekleding van Platowood? Dan vraagt u eenvoudig een sample aan. U kunt het materiaal dan zelf bekijken en voelen. De voordelen spreken dan voor zich! Als u nog vragen heeft over deze gevelbekleding of over de mogelijkheden in uw situatie, dan neemt u contact op met de specialisten van dit bedrijf in Arnhem.

https://www.platowood.nl/