Idelisa
Image default
Society / Relationships

Een hovenier uit Rhenen met groene vingers

Ik was op zoek naar een hovenier uit de omgeving van Rhenen die mij kon helpen met zijn expertise. Zelf ben ik gek op tuinieren. In de zomer kun je mij altijd vinden in de tuin, bezig met de bloemen en de planten. Maar ik wilde mijn tuin aanpakken, want het was door de vorige bewoners niet goed onderhouden. Ik had daarin wel mijn best gedaan om het zelf te proberen, maar bij sommige delen van de tuin had ik niet de juiste kennis daarvoor. Dus besloot ik een hovenier in te schakelen.

Samen met de hovenier van Rhenen werken

Ik wilde graag een hovenier uit Rhenen die graag met zijn klanten werkt en nieuwe dingen leert aan ze. Na een tijdje zoeken kwam ik op de website van Exalto Hoveniers terecht. Daar zag ik dat ze goede ervaring hadden met tuinen en het begeleiden van andere mensen. Dus de ideale hovenier die ik zocht. Ik nam contact met deze persoon op en hij kon meteen een paar dagen later langskomen om mijn situatie eens te bekijken. Dit was erg fijn, omdat we meteen samen konden bespreken wat de volgende stappen zouden zijn in het process van mijn tuin.

Een mooi resultaat

De hovenier kan mijn adres makkelijk vinden en gingen samen snel aan het werk. Hij zag meteen waar het probleem lag in mijn tuin. We besproken dit en ik had helemaal niet door dat het daardoor kwam. Na eens goed gekeken te hebben, had de hovenier gelijk en wist ik meteen wat ik voor actie ik moest ondernemen. Daarnaast had hij nog allerlei planten voor mij meegenomen die ik in de tuin kon planten om het meer levendig te maken. Ik ben de hovenier zeker dankbaar voor zijn advies en wijsheid, want daardoor heb ik nu een mooie verzorgde tuin waar ik lekker in kan kweken. 

Contact

Wilt u meer weten over de diensten en producten van deze geweldige hovenier? Bekijk dan eens de website van Exalto Hoveniers voor meer informatie over het assortiment dat zij aanbieden en wat zij voor uw tuin kunnen betekenen. 

Gerelateerde artikelen

Beheer de bezoekersregistratie online

Littekens behandelen bij dermatoloog

Tips voor administratie te verbeteren