Idelisa
Image default
Dienstverlening

Mediator Ede

Mediator Ede

Als je gaat scheiden moet er veel geregeld worden. Dat kan soms overweldigend zijn. Je bent emotioneel, terwijl je toch keuzes moet maken. Daar kan een mediator dan bij helpen. Een mediator kan structuur bieden en je begeleiden bij je scheidingstraject. Hij of zij kan je houvast bieden in een moeilijke periode. Zelf ben ik ook naar een mediator in Ede gegaan om mijn scheiding te regelen. Mijn vrouw en ik hielden niet meer van elkaar. Tenminste niet meer op de manier zoals we vroeger deden. Wij hebben toen de moeilijke beslissing moeten nemen dat we uit elkaar zouden gaan. Wij zijn naar een mediator in Ede gaan zoeken en hebben toen Circles Mediation gevonden. Wij zijn op een eerste kennismakingsgesprek gegaan en daar waren wij zo tevreden mee dat we gelijk met de mediation begonnen zijn.

Duidelijk stappenplan

Voordat we dus officieel met de mediation begonnen, heeft onze mediator ons eerst uitleg gegeven over het scheidingstraject, over haar rol als mediator en ook over de kosten. Dit vonden mijn vrouw en ik heel prettig, omdat je dan precies weet waar je aan toe bent. Daarna zijn we heel systematisch aan de slag gegaan. Stap voor stap nam de mediator in Ede ons door het proces heen. De mediator gaf ons de ruimte om zelf ook dingen te regelen en afspraken te maken. Alle afspraken schreef zij dan op in het convenant. Wat ons dus heel erg is bijgebleven en wat wij ook erg prettig vonden was dat onze mediator een duidelijk stappenplan had en dat gaf ons de structuur om goede afspraken met elkaar te maken.

Fijne mediator

Mijn vrouw en ik hebben dus een hele goede ervaring gehad met onze mediator in Ede. Dus als je nog op zoek bent naar een mediator, dan zou deze misschien wel wat voor je kunnen zijn.

https://www.circles-mediation.nl/