Idelisa
Image default
Dienstverlening

Mobiele portaalkraan van EKH.nl

Voor alles rondom de mobiele portaalkraan kun je terecht bij EKH.nl. Het is een behoorlijk avontuur geweest. Zo kijk ik nu terug op een prachtig avontuur. Het begon allemaal meteen na mijn studie. Ik was een zeer gemotiveerd professioneel die erg ambitieus is. Er lagen meerdere aanbiedingen open, maar ik wilde graag voor mezelf beginnen. Zo begon ik mijn eigen onderneming die steeds maar groter werd. In het begin was het zwaar. Het was heel hard werken, en het resultaat bleef uit. Desondanks beloond hard werken. Zo groeide het bedrijf een poosje later heel hard. Steeds meer nieuwe werknemers en nieuwe opdrachten. Het is een prachtige iets om mee te mogen maken.  Je eigen bedrijf, waar je zo hard voor werkt, zien groeien. Ondanks dat ik erg veel zelf gedaan heb zijn er ook dingen waar ik heel veel hulp bij gehad. Neem bijvoorbeeld een mobiele portaalkraan.

Mobiele portaalkraan

Ik had een mobiele portaalkraan nodig, en had geen idee hoe ik hieraan kon komen. Daarnaast wilde ik ook graag een bedrijf die mij kon helpen met alle boekhoudingen en alle keuringen. Na een hele poos gezocht te hebben op het internet kwam ik uiteindelijk uit bij EKH.nl. Zo is EKH.nl een bedrijf gespecialiseerd in hijs- en hefmiddelen waaronder de mobiele portaalkraan. EKH.nl helpt bedrijven met hun boekhoudingen en keuringen en ondersteund bedrijven ook bij nieuwe aankopen. Ik kreeg er een erg goed gevoel bij en wilde EKH.nl graag inschakelen.

Een mobiele portaalkraan bij EKH.nl

Samen met EKH.nl keek ik naar de mogelijkheden voor een nieuwe portaalkraan. De samenwerking verliep erg goed. Ik merkte dat ze wisten waar ze over spraken en daarnaast gingen ze erg professioneel te werk. Ik besloot een mobiele portaalkraan aan te schaffen, en de jaren die volgden hebben ze mij nog ondersteund. Je hoeft niet alles zelf te doen, er zijn genoeg bedrijven die je willen helpen. Ik ben EKH.nl enorm dankbaar met hun hulp bij de mobiele portaalkraan. Ik hoop op nog vele mooie jaren met mijn bedrijf maar weet zeker dat het goed komt. Zoek jij ook hulp? Ga opzoek naar EKH.nl.

Gerelateerde artikelen

Een pvc vloer is de ideale vloer om te laten leggen

Mediator Ede

Wanneer je de ORV beter aan de hypotheek kunt koppelen (en wanneer niet)