Idelisa
Image default
Woningen

Prachtig parket kunt u laten leggen door vloerexperts

Een parketvloer is de perfecte keuze wanneer u een vloer met uitstraling wenst die ook nog eens duurzaam is! Wanneer er namelijk goed onderhoud wordt gepleegd aan een parketvloer kan deze decennialang meegaan. Een onderhoudsbeurt voor parket bestaat onder andere uit een goede schuurbeurt en het gebruik van impregnerende middelen om een extra beschermingslaag aan te brengen. Op deze manier blijft het hout goed gevoed en zal dit niet gaan splijten. Omdat parket zo ontzettend lang meegaat, kiezen veel woningeigenaren ervoor om dit te laten leggen door een vloerexpert!

Vertrouw op een deskundige partij in de vloerenwereld

Maar welk bedrijf kunt u vertrouwen wanneer u parket wilt laten leggen? Klitsie Parketvloeren in Wormerveer is een vloerenspecialist die werkzaam is door heel Noord-Holland. De vloerexperts die hier werken hebben allemaal passie voor het vak en leveren bij iedere klus écht vakmanschap af. Of u nu de keuze maakt voor massief parket of voor lamelparket – het wordt altijd deskundig bij u in huis gelegd. De dienstverlening van dit bedrijft eindigt bovendien niet bij het laten leggen van parket. U schakelt hen ook in voor onderhoud of reparaties wanneer de vloer al enkele tijd in uw woning ligt! De dienstverlening van Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer (Noord-Holland) gaat dus verder dan enkel het laten leggen van parket door een vloerspecialist.

Stel uw vragen in de showroom of telefonisch

Ook op het begin van uw zoektocht staan de specialisten voor u klaar. Breng een bezoek aan de showroom en ontdek welke parketvloer bij uw wensen past. Bespreek het met een specialist en maak direct een afspraak voor de plaatsing. Dan weet u zeker dat u snel geniet van uw nieuwe vloer. Heeft u vragen? Stel deze dan tijdens uw bezoek of neem contact op met een van de medewerkers. U vindt de contactgegevens op de website.

 

https://klitsieparketvloeren.nl/

Gerelateerde artikelen

Vloerisolatie: comfortabel en kostenbesparend

Een klassiek interieur vernieuwen of creëren met meubels van de grootste aanbieder

Koop accessoires van House Doctor in de webshop van dit bedrijf