Idelisa
Image default
Bedrijven

Schilder Hengelo: de directie begrijpt goed dat er iets bijzonders speelt

Fijne schilder Hengelo. Een collega die goed en snel kan vertellen neemt zonder ook maar drie tellen te wachten het woord. Zij is heel goed van de tongriem gesneden, iedereen hangt aan haar lippen. Dit geldt ook voor alle collega’s van het kantoor van de grote administratie. En dit geldt ook zeker voor de directie. De directie is voltallig aanwezig en bestaat uit de drie broers Ad van de Gele Lo, Ed van de Gele Lo en tot slot Jo van de Gele Lo. Toe maar. Schilder Hengelo.

Ook de directie luistert ademloos naar het hele verhaal

Schilder Hengelo. Het moet gezegd worden de vrouwelijke collega vertelt het hele verhaal in geuren en kleuren. Zij verdient zonder meer een groot compliment want zij vertelt precies wat er aan de hand is. Het klopt precies wat zij vertelt. Als zij klaar is met haar verhaal wordt eerst alles heel netjes opgeruimd. De collega die was gevallen is opgekrabbeld en zit weer op zijn stoel, gelukkig is hij zelf niet nat geworden van de koffie met melk en suiker. Hij heeft inmiddels zijn bureau weer helemaal netjes opgeruimd. Schilder Hengelo.

Dit nieuwe plan vraagt om een heel bijzondere aanpak

Schilder Hengelo. Hij stond er zeker niet alleen voor, integendeel hij kreeg heel veel spontane hulp van een paar lieve collega’s. Dit tekent de onderlinge sfeer, de onderlinge sfeer is heel erg goed. Het is ook een heel hecht team wat het samen heel goed kan vinden. Ze gaan voor elkaar door het vuur als het nodig is. Ad van de Gele Lo, Ed van de Gele Lo en tot slot Jo van de Gele Lo weten dit. Zij zijn hiervan op de hoogte. Zij hebben hier veel respect voor. Schilder Hengelo.



Gerelateerde artikelen

Crematie Arnhem neemt alle belangrijke zaken voor u over

Ervaren advocaat in Hengelo gezocht?

Moet je sloten vaak vervangen of juist niet?