Idelisa
Image default
Auto's en Motoren

Volvo XC60 beschikt over alle technische snufjes

Tips auto is de zoekterm die je maar weer eens intoetst in de zoekbalk van Google. Voor de zoveelste keer. Je zoekt een nieuwe of gebruikte auto, maar weet echt niet waar je beginnen moet. Vaak kom je na de zoekopdracht terecht op een auto blog. Daar vind je vaak wel de inspiratie die nodig is bij de zoektocht naar een geschikte auto. Althans, die kreeg jij wel, want jij rijdt tegenwoordig dus in een Volvo XC60, een middelgrote SUV die sterke gelijkenissen vertoont met de Land Rover Discovery Sport overigens.

Volvo V70 is er voor mensen met een meer actieve levensstijl

De Volvo XC60 is er speciaal voor mensen met een actievere levensstijl, zo zegt Volvo zelf. Je kunt de Volvo omschrijven als een mix van de verschillende Volvo modellen. Bijzonder is de bovenkant en de achterklep, die zijn namelijk van glas. Ook opvallend is de grotere grille en het spreekt voor zich dat de Volvo XC60 over alle mogelijke nieuwe technische snufjes beschikt; van waterval middenconsole tot city safety en adaptive cruise control tot driver alert control; de Volvo XC60 heeft het allemaal, het wordt allemaal met uiterste precisie gemonteerd in de bekende fabriek in Göteborg.

 

Concurreren met de BMW X3 en de Audi Q5

Je kunt je amper een mooiere middelgrote SUV wensen dan de Volvo XC60, die er ook wat betreft de prestaties mag zijn. Je hebt deze Volvo in een 3.2 en T6 uitvoering op benzine met respectievelijk 238 en 285 PK. Uiteraard kun je ook voor een 2.4D met 175 PK en een 2.4 D5 met 205 PK onder de motorkap. Daarmee kan de Volvo XC60 de concurrentie met auto’s als de BMW X3 en de Audi Q5 prima aan. Met een Volvo V70 koop je een buitengewoon complete auto die van alle gemakken voorzien is en die bovendien de typerende Volvo veiligheid biedt.

Gerelateerde artikelen

De rittenregistratie voor een bedrijfswagen bijhouden

Elektrisch of waterstof? De autodealer uit Etten-Leur legt uit

nu Motorrijbewijs halen in Hengelo