Idelisa
Image default
Entertainment

Chinese horoscoop Os (ook wel sterrenbeeld Buffel genoemd)

De jaren van de Os in de Chinese Horoscoop zijn: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 en die geboren zijn vanaf 12 februari 2021, omdat dit jaar het jaar van de Os is. De Chinese horoscoop voor Os of Buffalo 2021 is heel bijzonder, omdat de energie van dit jaar voor hen versterkt zal worden.

In het jaar van ons teken gaan we er intensief doorheen. Voor de inwoners van de Ox zal 2021 geen uitzondering zijn. Je zult je volledig moeten aansluiten bij de overheersende kenmerken van het teken, zoals geduld, doorzettingsvermogen en hard werken.

Het klinkt misschien een beetje ontmoedigend om te denken dat het een veeleisend jaar zal worden, maar de waarheid is dat Buffalo erg gefocust is op zijn doelen en heel hard werkt om ze te bereiken. Deze energie zal in 2021 een boost krijgen en het wordt een jaar van geweldige prestaties!
 

Dus als je een os bent in de Chinese horoscoop, zal dit jaar veel voldoening brengen en zal alles worden gegeven om die grote sprong te maken die je in je leven verwacht. Laten we het doen!
Chinese horoscoop 2021 voor Ox

De Os in de Chinese horoscoop is een rustig, traditioneel en hardwerkend dier. Het wordt geassocieerd met Steenbok in de westerse horoscoop. Mensen van dit teken geloven in het belang van structuren en in de noodzaak om het rustig aan te doen om vooruit te komen.
 

Ze zijn erg loyaal. Voor hen zijn thuis, familie en vrienden het belangrijkst. Het zijn niet per se erg sociale mensen, maar ze hebben onvoorwaardelijk lief en zorgen voor zichzelf.
 

Buffels zijn ambitieus, maar nemen niet graag onnodige risico’s. Ze geloven in doorzettingsvermogen en onder deze premisse bereiken ze altijd grote prestaties.
Liefde

Voor buffels in een relatie zal dit jaar zeer harmonieus zijn. Dingen zullen op een natuurlijke manier stromen en stabiliteit op het werk zal hen in staat stellen te genieten van het dagelijks leven. Stress en werkeisen kunnen de relatie echter op een bepaald moment beïnvloeden. Wees voorzichtig, vooral in de eerste maanden van het jaar.

Voor singles wordt het een geweldig jaar om een ​​speciaal persoon te ontmoeten die de manier waarop ze liefde benaderen volledig kan veranderen. Maar ze moeten oppassen dat ze zich niet laten meeslepen door eerste indrukken, die tot misverstanden en valse hoop kunnen leiden. De sleutel om dingen te laten werken, is om het rustig aan te doen.

Chinese horoscoop voor Ox
Werk

Zoals we al eerder zeiden, zullen buffels hun deugden verbeterd zien en dit zal vooral merkbaar zijn op het werk. Na een 2020 met veel uitdagingen, is het nu tijd om je voeten weer op de grond te zetten en langzaam maar zeker richting je doelen te gaan.

Als de doelen duidelijk zijn, zullen de resultaten deugdzaam zijn en zal het niet lang duren voordat je opgemerkt wordt.
Sociaal leven

De Chinese horoscoop voor Ox 2021 voorspelt goede dingen in dit opzicht, hoewel er enkele veranderingen zullen worden opgemerkt.

2020 heeft de manier waarop we naar de wereld kijken volledig veranderd en dat geldt ook voor vriendschappen en familierelaties. Dat zal komend jaar tot uiting komen. Zeker, veel mensen die vroeger essentieel waren, zijn nu niet zo essentieel. Met degenen die in hun leven zijn gebleven, zullen de Buffalo’s zich hechten en zich diep verbonden voelen.
Chinese horoscoop 2020 voor buffel of os
Liefde

chinese horoscoop 2020 voor buffels

De gehuwde Buffalo-inboorlingen zullen tussen de maand mei en augustus 2020 wat problemen ondervinden met hun partner. Om ze op te lossen, zullen de twee partners verschillende compromissen moeten sluiten, volgens de Chinese Horoscoop 2020 voor Buffalo.

De relaties van de Buffalo en zijn partner zullen eind 2020 een constructieve wending nemen, omdat de autochtoon zich aangemoedigd en gewaardeerd zal voelen. Ze zullen dan hun zorgen kunnen vergeten en in de maanden juni en oktober voor een korte vakantie vertrekken om samen met hun partner rustige plekjes te bezoeken.

De Buffalo’s zullen genieten van een gepassioneerd liefdesleven als ze meer tijd aan hun partner besteden. Het is mogelijk dat in deze periode een zwangerschap wordt aangekondigd, als dit onderdeel uitmaakt van hun plannen. Romantiek en passie zullen in 2020 aanwezig zijn in het leven van deze inboorlingen.
Werk en geld

chinese horoscoop 2020 voor buffels

Hoe meer u dit jaar uw relaties, uw klanten en uw netwerk behandelt, des te meer succes en erkenning u zult verwerven. Je kunt dit jaar met vertrouwen problemen oplossen.

Je leiderschap zal krachtig zijn en je zult nieuwe verantwoordelijkheden op je nemen met een indrukwekkende actiekracht. Je legt de basis voor je toekomstige succes en ontwikkelt je in 2020, vooral rond mei. Sociale, professionele, artistieke, politieke of zakelijke relaties worden evenwichtiger en openen interessante deuren voor u.

Je zult voorzichtig moeten zijn in deze tijd, wanneer planetaire aspecten het financieel moeilijk kunnen maken. Maar voor de inboorlingen van de Metal-jaren is een terugkeer van verrassingsgeld mogelijk, of het nu gaat om spelwinsten, oude vergeten schulden die worden terugbetaald, of een kleine erfenis.
Gezondheid

chinese horoscoop 2020 voor Chinese horoscoop Os

Je algemene stofwisseling wordt aan het begin van het jaar 2020 geactiveerd. Je ziet het leven inderdaad lichter en dit maakt je energie vrij in de zin van actie en openheid naar anderen. Je begint op wielen, het is een veilige optie omdat je het moeilijk zult hebben om daar te blijven.

De beweging, de animatie, de festiviteiten zullen de beste manier zijn om de batterijen van je moraal op te laden. De herfstmaanden zijn zeer bevorderlijk om te beginnen met een kuur, een dieet. Je spijsvertering wordt sterker, stabieler en vooral minder ontvankelijk voor je stemmingen.
Voorspellingen van de Chinese horoscoop 2019 voor buffel of os

Chinese horoscoop 2019 voor buffel of os
Op sentimenteel niveau

De maanden mei en augustus zullen vol misverstanden zijn tussen de mensen die het huwelijk aangaan, iets dat een gemakkelijke oplossing zal hebben als beide partijen zich ervan bewust zijn dat ze een beetje moeten opgeven om de band die hen verenigt te behouden.

Volgens de Chinese horoscoop 2019 voor buffel of os zullen de relaties tussen de echtgenoten aan het einde van het jaar voor beiden veel productiever zijn. Om dit gelukkige einde te laten komen, zou het niet overbodig zijn om de sentimentele relatie met kleine uitstapjes tussen juni en oktober te versterken.

In het geval dat Buffalo’s single zijn, zullen er gepassioneerde romances ontstaan ​​en zullen ze genieten van een aantal unieke momenten die ze zich altijd zullen herinneren.
Op gezondheidsniveau

Tijdens dit jaar van de varkens moet je voorzichtig zijn om ogenschijnlijk ongevaarlijke stukken te maken. Ze moeten onmiddellijk worden gedesinfecteerd.

Het wordt een goed jaar voor natuurexcursies, of het nu bossen, bergen, meren zijn… dit zal een herstel van vitaliteit genereren.
Op economisch vlak.

De Chinese Horoscoop 2019 voor Buffalo of Ox voorspelt dat de grootste financiële mogelijkheden in augustus op hun best zullen zijn. Een ideaal moment om een ​​kostenanalyse te maken en alle overbodige zaken te schrappen.
Op gezinsniveau

Wat het gezin betreft, zullen de relaties zeer harmonieus zijn, waardoor ze in vrede kunnen leven met hun dierbaren, iets dat hen emotioneel zal helpen hun emotionele gezondheid te verbeteren.

Daarom geeft de Chinese Horoscoop 2019 voor Buffel of Os aan dat het een periode van veel veranderingen zal zijn en waarin de inboorlingen de heilzame invloed van andere mensen zullen ontvangen.

 Of lees een andere horoscoop of over je Westers sterrenbeeld.

Gerelateerde artikelen

Wilt u delen voor uw podium huren of een compleet podium laten bouwen? Maak kennis met dit bedrijf

Maak de lekkerste cupcake met leuke vormpjes

Deze escape room in België is leerzaam en leuk voor iedere groep