Idelisa
Image default
Bedrijven

Druk een verpakking met logo


 Bent u voor uw producten op zoek naar een duurzame verpakking met logo?
Wij kunnen u voorzien van duurzame productverpakkingen. Hierbij kun je denken aan verpakkingen voor dozen, wikkels, of langwerpige koker. U kunt bij ons terecht voor verpakkingen met logo, eigen huisstijl of met een van de vaste bedrukkingen die wij aanbieden.

 

Duurzame verpakkingen

 Wij leveren verpakkingen met logo, huisstijl, zonder logo of met een vast design. Er is van alles mogelijk. Bovenal leveren wij duurzame verpakkingen. Wij helpen u graag bij het bedenken en creëren van de juiste verpakkingsoplossing. Hierbij denken wij aan het milieu en aan hoe we duurzaam kunnen produceren. We zoeken samen met u welke manier van produceren binnen uw stijl, budget en bij uw organisatie pas. Wij helpen u met de keuze voor de verpakkingsvorm en kijken daarna samen met u naar het technische ontwerp, de keuze van het materiaal en de afwerking. Wij beschikken over een tal van machines waarmee wij uw verpakking kunnen voorzien van de juiste afwerking.

Een verpakking met creatief ontwerp

We denken niet alleen mee over de verpakkingsoplossing, maar helpen u ook met het drukwerk. Onze ontwerpers zorgen voor een doeltreffend ontwerp. Het materiaal, de kleuren, de afwerking, aan alles wordt gedacht. Wilt u een verpakking met logo? Dat wordt in het ontwerp meegenomen. Liever een aparte slogan of misschien een QR-code? Ook dat is mogelijk bij ons. Wij kunnen veel verschillende soorten verpakkingen drukken. Heeft u een verpakking met logo nodig in de juiste kleuren van de huisstijl, dat is voor ons geen probleem. Onze drukmachines kunnen alle gewenste kleuren full color drukken. Benieuwd wat wij voor uw verpakking met logo kunnen betekenen?  Wij staan u van harte te woord om de mogelijkheden te bespreken. Elke verpakkingsoplossing, verpakking met logo, verpakkingen in meerdere kleuren, verpakkingen met een apart ontwerp, is voor ons mogelijk.