Idelisa
Image default
Vakantie

Ga logeren bij de boer in dit mooie appartement in Zeeland

Heeft u altijd al eens willen logeren bij de boer op een mooie plek in bijvoorbeeld Zeeland? Dan is Appartement de Graanzolder misschien wel iets voor u. Dit appartement is gelegen in Hoofdplaat en is van alle gemakken voorzien. U kunt hier heerlijk overnachten op de boerderij, tot rust komen en genieten van het boerenleven. U zit midden in de natuur, maar bent ook zo in het dorp waar zich diverse winkeltjes en terrassen bevinden. U profiteert dus van rust, maar kunt ook de gezelligheid opzoeken. Daarnaast kunt u meelopen op de boerderij en kunt u met eigen ogen zien hoe het boerenleven eruitziet. Klinkt goed toch?

Een appartement dat van alle gemakken is voorzien

Wanneer u wilt logeren bij de boer bij Appartement de Graanzolder in Zeeland, dan weet u dat alles voor u verzorgd wordt. Het appartement heeft alles wat u nodig heeft. Denk hierbij aan twee ruime slaapkamers, een badkamer met douche, toilet, wastafel en vloerverwarming en een nette keuken. In deze keuken vindt u een magnetron, oven, vaatwasser, kookplaat, koelkast, wasmachine en droger. Daarnaast is er een centrale verwarming, kunt u gebruikmaken van gratis wifi en staat er een televisie. Ook wanneer u uw fiets mee heeft genomen, kunt u deze opbergen in de daarvoor bestemde fietsenberging. Het meenemen van fietsen is zeker aan te raden, zodat u de mooie omgeving kunt verkennen.

Plaats uw boeking direct online of neem telefonisch contact op

Wilt u meer informatie over het appartement? Bekijk dan de website van Appartement de Graanzolder voor een goede impressie. Hier vindt u ook meer algemene informatie over het logeren bij de boer in Zeeland en kunt u zelfs direct een boeking doen. Dit gebeurt eenvoudig online. Wanneer u vragen heeft of liever telefonisch uw boeking wilt doen, kunt u uiteraard altijd bellen naar de eigenaren van Appartement de Graanzolder.

https://appartementzeeuwsvlaanderen.nl/