Idelisa
Image default
Verbouwen

Geluidsisolatie in uw plafond laten installeren? Deze specialist doet het efficiënt

Wanneer u last heeft van nagalm in uw woning of kantoor, bijvoorbeeld doordat de constructie al wat verouderd is, dan is het plaatsen van een akoestisch spanplafond een ideale oplossing. Dit type plafond bevat geluidsisolatie en zorgt ervoor dat het geluid niet doordringt naar onder- of bovengelegen verdiepingen. De geluidsisolatie wordt gevormd door een speciaal kunststof doek met een isolerende laag onder uw huidige plafond. Dit betekent dus dat uw huidige plafond niet direct gesloopt hoeft te worden, wat vaak veel tijd en geld kost. U laat simpelweg een spanplafond plaatsen en het effect doet direct zijn werk. Waar kunt u op deze kostenefficiënte manier geluidsisolatie in uw plafond laten plaatsen? Het antwoord op die vraag is Hollandplafond. De specialisten van dit bedrijf hebben ervaring met het spanplafond en alles daaromheen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Lees dan verder en ontdek hoe eenvoudig het is om geluidsisolatie in uw plafond te laten installeren.

Een spanplafond dat bij uw wensen past

Minder geluidsoverlast creëert meer woon-, werk- en leefcomfort. Geluidsisolatie in of onder een plafond plaatsen, is een van de manieren om deze overlast tegen te gaan. Hollandplafond adviseert u deskundig over de werking van een spanplafond in uw ruimte(s). Een groot voordeel is bovendien niet alleen de vermindering van geluidsoverlast, maar ook de fraaie uitstraling. Door het strakke design past dit type plafond in iedere soort ruimte, dus ook in de meer klassieke panden. Op het gebied van uitstraling biedt dit bedrijf u maatwerk en daarom gaan de specialisten altijd goed met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Een adviesgesprek kan worden ingepland in de showroom of op locatie.

Montage binnen één dag

Omdat een spanplafond door ervaren specialisten efficiënt geplaatst kan worden, hoeft u zeker niet lang te wachten op het resultaat. Vaak is het plafond al binnen één dag gemonteerd en zo geniet u al snel van een comfortabele geluidsisolatie. Op de website vindt u verschillende impressies, zodat u zich alvast kunt oriënteren.

https://hollandplafond.nl/