Idelisa
Image default
Society / Relationships

Je indruk en cosmetische klinieken

Wanner je nog heel jong bent droom je ervan ouder te zijn en om al die dingen te kunnen doen die volwassenen kunnen doen, wat het ook is. Alles lijkt dan ontzettend gaaf als je ouder zou zijn. Wanneer je ouder bent is het precies andersom, dan mis je de jonge jaren. Vaak wil je niet alleen jonger zijn, je wilt er vooral jonger uit kunnen zien. Er jonger uit te zien kun je bijvoorbeeld crèmes gebruiken die vaak worden aangeboden in reclames op de televisies. Maar wanneer je echt ongelukkig bent over je uiterlijk kun je ook kiezen voor een cosmetische ingreep.

 

Een behandeling met direct resultaat is een facelift. Ouder worden kun je niet tegen gaan, wel het effect ervan. Een grote ergernis zijn de rimpels en met een facelift heb je direct resultaat. De rimpels lijken direct verdwenen. Tegenover het directe resultaat staat wel dat het een grotere ingreep is. Een chirurg zal de huid strakker trekken, de huid wordt in de richting van de oren getrokken.

 

Als u toch wilt kiezen voor een cosmetische ingreep, maar misschien slechts een kleine verandering wilt of het nog niet durft dan is het opvullen van de lippen een snelle optie. Ook dit geeft direct resultaat na de behandeling, maar het is net wat simpeler als een facelift. Voor het lippen laten opvullen ben je slechts een half uurtje in behandeling.

 

Een voorbeeld van een andere effectieve behandeling is de ooglidcorrectie. De behandeling is simpel, slechts een uurtje in de behandelruimte, en er is geen narcose voor nodig. Hiermee creëer je ook weer een nieuwe frisse uitstraling. Dit kan alleen als je last hebt van hangende oogleden. Een hangend ooglid heb je vooral op latere leeftijd last van. Het is bij ieder anders, maar de oogleden zullen altijd een beetje verslappen.

http://injectableklinieken.nl/