Idelisa
Image default
Society / Relationships

Last van psychische problemen?

Voel jij tijdens je werk, school of sport ook een grote prestatie druk? Kan je soms niet slapen door deze prestatie druk? Dan kan het zijn dat je teveel druk op jezelf legt. Als dit langere tijd het geval is, kan dit kan leiden tot psychische en fysieke problemen. De symptomen die komen kijken bij overbelasting zijn: spanningshoofdpijn, slapenloosheid, verminderde eetlust, emotioneel onrustig, moeite hebben met het nemen van beslissingen of dingen uitstellen. Dit hoeft niet meteen te beteken dat je een burn-out of een depressie hebt. Je kan ook simpelweg gewoon een beetje uit balans zijn. Als je weer meer balans en controle over je leven wilt nemen, kun je het overwegen om met iemand te praten. Hier hoef je je totaal niet voor de schamen. Deze mensen helpen je graag!

Burn-out
Kun jij niet meer effectief functioneren, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak? Dan is de kans aanwezig dat je een burn-out hebt. Als je langere tijd chronische stress (blijvende stress) hebt, kan dit uiteindelijk een burn-out tot gevolg hebben. Elke dag weer vraag je teveel van je lichaam. Je vraagt teveel op geestelijk en fysiek gebied, waardoor je letterlijk opgebrand bent. Een burn-out komt nooit uit de lucht vallen. Dat lijkt soms zo, maar bij een burn-out vraag je al een langdurige tijd teveel van je lichaam. Van een burn-out genezen kan lang duren. Voorkomen is beter dan genezen! Heb je toch last van een burn-out? Ga dan opzoek naar een burn out behandeling.

Psycholoog
Heb jij last van een depressie, overspanning/stress, een trauma, angst of werk gerelateerde problematiek en ben je woonachtig in de omgeving Den Haag? Blijf dan niet met deze klachten zitten. Praat met een psycholoog Den Haag . Het is niet beschamend of stom om met een psycholoog te praten. Vaak denk je dat wel, maar je kunt beter gaan praten dan dat de klachten steeds erger worden en je er meer last van gaat krijgen. Verhelpen is beter dan genezen!

http://piekerpoli.nl