Idelisa
Image default
Bedrijven

Luxe verpakkingen met creativiteit nu te bestellen

Bent u op zoek naar een luxe verpakkingen of andere verpakkingsoplossingen voor uw producten? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij behoren al meer dan 56 jaar tot de toonaangevende aanbieders/fabrikanten van luxe verpakkingen, bonbonverpakkingen, bonbondoosjes, letterdoosjes, vensterdoosjes, kadoverpakkingen, decoraties, kadolinten, decoratielinten, corsages, zakjes, paasartikelen, kerstartikelen, transparante verpakkingen, micaboxen en verpakkingen op maat gemaakt.

Wat kunnen wij voor u doen?

Vandaag de dag beleveren wij  luxe verpakkingen of ander soort verpakkingen naar meer dan 23 landen in verschillende continenten. Tot onze klanten behoren vooraanstaande bedrijven m.n. in de sector, Patisserie, Chocolaterie, Bakkerij, Hotel, Restaurant, Cosmetica, Parfumerie, Communicatiebureau’s en Geschenkensector. Wij ontwerpen, het fabriceren en het bedrukken van mooie verpakkingen van karton en transparant materiaal. We maken hiervoor gebruik van geavanceerde machines. Wij hebben daarom ook een breed assortiment aan luxe verpakkingen en  exclusieve verpakkingen, gemaakt van mooie materialen voor de seizoenen pasen, moederdag, valentijn, herfst en kerst. Zo kunt u altijd de juiste verpakking vinden bij het moment dat u uw product wilt presentern. Onze kracht ligt in het combineren van verschillende artikelen in de juiste sfeer. Zo zijn de luxe verpakkingen altijd goed en missen hun doel nooit.

Luxe verpakkingen voor bonbons

Een voorbeeld van luxe verpakkingen zijn bonbondoosjes. De luxe verpakkingen voor bonbondoosjes zijn gemaakt van bijzondere materialen. Dit kan hout, metaal, stof, kunstleer, of ander hard materiaal zijn. Deze geven een luxe uitstraling en na gebruik worden deze meestal niet weggegooid door degene die ze ontvangt.  De luxe verpakkingen kunnen worden ingezet om verschillende soorten producten te verpakken. Zo hebben wij boxen en luxe verpakkingen in 6 verschillende formaten en 4 kleuren. Eveneens is het mogelijk om een logo er op te drukken of te kiezen voor een eigen opdruk. Met deze luxe verpakkingen is succes verzekerd. Gaat u uw bonbons ook verpakken in een luxe verpakking?Gerelateerde artikelen

Druk een verpakking met logo

Crematie Arnhem neemt alle belangrijke zaken voor u over

Met vouwkartonnage zijn wij de specialist