Idelisa
Image default
Beauty en verzorging

Volg een pedicure opleiding in Twente.


 Houd je van het omgaan met mensen en uiterlijke verzorging? Dan is onze nieuwe pedicure opleiding in Twente echt iets voor jou! Tijdens de pedicure opleiding in Twente leer je de kneepjes van het vak en leer je hoe je klanten de juiste nagelverzorging kunt aanbieden. Je kunt deze pedicure opleiding volgen in Twente. We hebben hier een opleidingsinstituut voor diverse opleidingen op gebied van uiterlijke verzorging. De pedicure opleiding in Twente bestaat uit een aantal vakdagen die worden afgewisseld met E-learnings die je thuis kunt volgen. De E-learnings gaan in op de theorie van nagel en voetverzorging en gebruik van producten. Tijdens de vakdagen leer je de theorie in de praktijk te toe te passen.

De inhoud van de pedicure opleiding in Twente

De pedicure opleiding leid je in een jaar op tot een vakkundige professional op gebied van pedicures. In de pedicure opleiding in Twente leer je hoe je een verzorgende behandeling voor voeten, nagels en huid kunt geven. Ook leer je hoe je een manicure kunt geven. Een huidanalyse en het geven van advies is ook even de vaardigheden die je leert. Aan de hand van de huidanalyse kun je vervolgens ook producten en behandelingen aanbevelen aan jouw klanten. Met de pedicure opleiding in Twente kun je aan het eind van de opleiding een eigen praktijk starten, werken in een schoonheidssalon, wellness of kun je een vertegenwoordiger van een cosmeticamerk worden. Je hebt geen vooropleiding nodig om de met de opleiding te starten. Het opleidingsniveau van de opleiding is vergelijkbaar met het opleidingsniveau van MBO 3. Vanuit het opleidingsinstituut krijg je de studieboeken aangeboden en ook het uitgebreide materialen en producten set krijg je ter bruikleen. Deze kun je nadien tegen een billijke vergoeding kopen. De opleiding wordt afgerond met een examen. Dit examen is erkend door en landelijk examenbureau.

 

Iets voor jou?

Vind jij het leuk om met mensen bezig te zijn? Heb je interesse in voeten en nagelzorging? Wil je leren hoe je een mooie en gezonde voeten kunt krijgen en mooie nagels en hoe je andere mensen daarover tips kunt geven? Dan is de pedicure opleiding in Twente iets voor jou! Wacht niet langer en schrijf je nu in voor pedicure opleiding in Twente!

 

 

 
Gerelateerde artikelen

Een leuke knipbeurt bij de kinderkapsalon in Leusden

Naar de pedicuresalon in Enschede voor de mooiste voeten

Echt genieten van een massage in Hengelo